Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves gyermektelen nőként már csak olyan juthat aki elvált Sokgyerekes ? Mit rontok el?
Nincs bajom a gyerekekkel az én életem így alakult,hogy nincs de mégis mindig ilyenek találnak meg.
Mit rontok el?
30 fölött a legtöbb már gyerekes. Ennyi, más okot ne keress.
Ha nem ilyet akarsz, akkor legyél kitartó, előbb-utóbb jön megy egy gyerek nélküli srác.
Ha nincs bajod a gyerekekkel, akkor miért baj, hogy ilyenek találnak meg?
Amúgy ez azért van, mert mondjuk egy 35 éves gyermektelen férfi simán talál magának 30 alatti nőt.
"Nem ismerkedtem sem cégvezető sem orvosokkal." Amit írtam egy szarkasztikus megjegyzés volt arra, hogy itt minden nő aki állítása szerint 30-35 éves és nem férje van annak a pasija állítása szerint 5-10 évvel fiatalabb mint ő.
Amúgy pedig pont azért hétvégi apukák jelentkeznek mint amiért a 30 feletti szingli nők többsége is gyerekes. Azért 30-35 éves korára a legtöbb férfinak is van egy gyereke legalább.
Én nem mondanám ezt, nagyon kitolódott a házasságkötés/gyerekvállalás.
+ nem t9örvényszerű,hogy 30+-os pasit találj/keress. Lehet akár 27+-os is, abban a korban pedig rengeteg srác van akinek még nincs gyereke.
Mondjuk olyan is, aki nem is szeretne....
Én 40 évesként ismerkedtem meg a párommal úgy,hogy nekem volt gyerekem, Neki nem.
4 Mert ha már úgy alakult ,hogy nem lett saját ezért inkább szinten gyermektelen lenne jó.
5 Én ezt komolyan nem értem,sokszor panaszkodnak pasik,hogy nekik nem kell gyerekes nő.... mert ők sem akarnak
Nah ilyen férfi miért nem talál meg?
Mert 30 felett pár évvel a legtöbb komoly pasi már megpróbálta a család dolgot. Vagy child-free, tehát soha nem is fog akarni gyereket. Vagy valami nem teljesen kerek vele, és nem jön neki össze a komoly kapcsolat.
Nekem pl lett gyermektelen 30as párom, pedig nekem 2 gyerekem is van. Ő is akart gyereket, de oka van, amiért eddig nem jött neki össze a saját. Kellett hozzá kompromisszum, meg elfogadás, hogy jól működjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!