Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves gyermektelen nőként már csak olyan juthat aki elvált Sokgyerekes ? Mit rontok el?
Nincs bajom a gyerekekkel az én életem így alakult,hogy nincs de mégis mindig ilyenek találnak meg.
Mit rontok el?
Azért nem találnak meg mert nem te vagy az egyedüli szingli nő. Amúgy pedig ha valaki kapcsolatot akar, se biztos, hogy kirakja hogy ő elvált és 2 gyereke van. Van aki ezt a 2.-3. randira tartogatja.
Valamint azért mint mondtam elég kicsi a gyermektelen 30-35-ös férfiak száma pont úgy ahogy a nőké is.
"de valahogy a fiatalabbak meg nem vesznek észre"
Erre erre írtam, hogy majd itt megkapod a tuti tippet mert itt 5-10 évvel fiatalabb minden 30-as 40-es nőnek a pasija. A valóság egészen más azért.
A kérdésedre a válasz egyértelmű nem. Az ismeretségi körömben nagyon sokan 30asként ismerkednek, randiznak, és találnak tartós párkapcsolatot.
Hogy mit rontasz el? Azt távolról nehéz megmondani, én az alábbiakat láttam a saját környezetemben, randi partnereimen:
- rossz helye keresgélnek
- túl zárkózott életmód
- teljesen elhagyta magát 30as korára (elhízás, slampos megjelenés, persze, hogy olyan embert vonzott akinek ez nem volt gáz)
- túlzott elvárások, 30-an még mindig a szőke herceget várta, és minenki mást alsó kategóriába sorolt
"Vannak azért gyermektelenek de sok minden másnak is klappolnia kell."
Senki nem mondta, hogy nincs. Viszont nem ők a többség, ahogy írtam.
Nyilván másnak is klappolnia kell, de ha te 30 évesen gyermektelen pasit akarsz akkor a nagy részét már ezzel kiszűröd. Innentől ha 10-ből 3 pasinak nincs gyereket akkor mondjuk az 2 csajozik egyből marad 2 MAXIMUM és itt kell minden kritériumnak beérni mind a 2 két oldalról.
Az pedig lehet, hogy te vevő vagy fiatalabbakra is, csak nem valószínű, hogy a fiatalabbak is vevők rád.
" Nem igaz, hogy a 30-as pasik 25ös csajokat akarnak."
Ezt aki írta nem tudom mennyire van tisztában valósággal.
"29-35 közötti pasi rengeteg van gyerek nélkül és pont 27-33 közötti nőket keresnek, mert már feleséget keresnek"
Hát látom semennyire:D Elmondom neked feleséget nagyon kevesen keresnek. Ez egy olyan dolog amit megtesznek a NŐÉRT, de nem keresnek feleséget. Nem gyári melósokkal beszélgetek és hidd el igencsak kevés ismerősöm mondta, hogy ő mennyire várja a házasságot/ hogy férj lehessen.
A férfiak többségének elég egy boldog kapcsolat, semmi ceremóniával.
Hány éves korig keresgélsz?
Mindig jól szórakozom a 30+ éves nőkön, mikor pl egy társkereső adatlapon feltűntetik, hogy 35-ig keresnek társat.
Vicces, hogy ugyanezen nők 25 évesen is 35-ig kerestek :)
Lehet találni gyermektelen férfit 30 felett is, de nem biztos, hogy a legkapósabb kategóriából fog kikerülni, mert rájuk mozdulnak a 30 alatti nők is
27-40 ig van beállítva a keresés.
De ugye valóságban ez senkire nincs ráírva. Aki 35ig keres azt is meg lehet érteni mert a 40 évesek között aztán még több a gyerekes ....
Normàlis pasi 30 felett màr komoly kapcsolatban van, a nője megbecsüli, el nem engedné semmiért vagy senkièrt.
Marad a defektes, impotens, nőcsábász, szenvedélybeteg, egoista, sóher, es aki szórja a pénzt.
A szingli nök 30 felett: több faszt fogott mint kilincset túl van a többes szexen, gang bang en, a swingerklubbokban már ismerik. Éld ki magad fiatalon, jelszóval èlt.
Most kétségbeesetten keresi az igazit.
Most komolyan ... kinek kell egy ilyen kiélt lotyó.
29 Nem vagyok sem kiélt sem lotyó.
Hosszabb kapcsolataim voltak túlnyomórészt. Volt amelyiknek én vetettem véget volt aminek nem.
Most sem kaland érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!