Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves gyermektelen nőként már csak olyan juthat aki elvált Sokgyerekes ? Mit rontok el?
Nincs bajom a gyerekekkel az én életem így alakult,hogy nincs de mégis mindig ilyenek találnak meg.
Mit rontok el?
Engem felvilágosítottak, hogy csak olyan férfi szabad keresni/találni akinek nincs még gyereke, hogy később ne legyen vita az anyagiakon.
Akkor is neked már van egy szakajtóval, szegény férfiak...
#8: azért van különbség. Az esetek 99%-ban a nőnél van a gyerek, apuka 2 hetente megy gyereknézőbe. Így az ideje nagyját tudja az új nőre fordítani, míg anyuka esetén mindig a gyerek körül fog forogni a világ, minden nap a terveket a picihez kell igazítani.
De ahogy írtam fentebb, van gyerek nélküli 30 fölötti fickó.
Azért a "csak sokgyerekes" szerintem túlzás. Ennyi idősen sok gyereket csak nem szed össze minden -elvált- pasi.
Én a helyedben pár évvel alá mennék a Te korodnak, ezt írtam is korábban. Úgy nagyobb lenne az esélyed gyerektelen pasira.
Kedves Kérdező!
Miért vagy elkeseredve? Vannak gyerektelen férfiak még az ötvenes korosztályból is. Én pl. 50 fölött vagyok, vannak gyerekeim. Egyedül élek.
Kollégákra, ismerősökre visszatekintve, akinek 30-as évei közepére nem volt családja, gyereke annak általában már később sem. Vagy nem akart vagy finoman fogalmazva kellemetlen kolléga volt. Szeretnél párt találni? Mit teszel érte? Milyenek az elvárásaid? Társkereső alkalmazásokon látom a női oldalt. Oda vannak betonozva a női profilok. Miért? Mert jöhet jobb. Jöhet olyan, akinek nincs gyereke, aki többet keres, jobban néz ki. Mi az oka, hogy egyedül vagy miközben szeretnél barátot? Egyedül te. Létezik a férfiaknak egy halmaza aki töltene veled időt. Neked ők nem Party, te jobbat érdemelsz. Neked jobb jár.
1 dolog jár neked a sorstól biztosan és az nem az általad elképzelt herceg.
12: "De ahogy írtam fentebb, van gyerek nélküli 30 fölötti fickó."
Aki simán talál magának egy 25 éves nőt, és (ha másban nincs komolyabb eltérés) inkább őt fogja választani, nem a 30 évest.
Ahogyan én is írtam fentebb. :-)
Vagyis igen, vannak olyan férfiak, akiket a kérdező keres, de őnekik a kérdező korosztálya már nem nagyon célcsoport.
13 Nem kell mindenkinek megfelelni 😊
15 A legtobbnek 2 vagy 3 gyereke volt az számomra a sokgyerekest jelenti főleg a 3.
Korban nem zárkózom el de valahogy a fiatalabbak meg nem vesznek észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!