Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves gyermektelen nőként már csak olyan juthat aki elvált Sokgyerekes ? Mit rontok el?
Nincs bajom a gyerekekkel az én életem így alakult,hogy nincs de mégis mindig ilyenek találnak meg.
Mit rontok el?
50 ez is egy jellemvonás,mert neki az,hogy önállóbb legyen nem fontos.Nekem viszont az.
Most attól mert én nem dohányzom , nem tartom hibának ha valaki igen, az ő dolga.
"Hmmm. Nekem van (örökölt) pénzem, ami több millió. Akkor legyen elvárásom, hogy a másiknak is legyen?"
Nem patikamérlegen kell mérni a vagyont, azaz, ha nekem 50nm van, akkor a 49nm-es lakással bíró nők kiestek.
Viszont a saját élettér egy bizonyos kor felett olyan, mint a ruha. Egyszerűen szüksge van rá az embernek.
Az egy dolog, hogy a bankban van pénzed, de az, hogy nincs igényed saját lakásra/albérletre, ahol nem anyuék nyakán élsz igenis elmond valamit rólad. Nem is keveset.
Ez kicsit olyan, mintha azzal takaróznál, hogy lenne pénzed szappanra, mert van a bankban, de nem mosdasz, mert minek.
Amúgy én laktam barátnővel (nekem albérletem volt, neki saját lakása, összeköltözésnél én mentem hozzá). A bankban ott állt egy lakás ára, de nem vettem, mert minek? Neki volt, jól megvoltunk. Viszont mikor szétmentünk, akkor vettem magamnak lakást, nem beköltötem anyámhoz (egy hónapot voltam ott, amíg a lakás vásárlás lement, hidd el, nem akartam randizni olyan élethelyzetben, és vacak volt, pedig imádom anyámat)
52 Ezt nem érti, a saját élettér fontos. Anyum özvegy hely is lenne pénzben is több maradna de eszemben sincs visszamenni.
A példa a szappannal jó volt.
Albérlet Bp havi 150e rezsivel. Évi 1,8 milla.
Ha valakinek ennyi pénze van ....
"Anyum özvegy hely is lenne pénzben is több maradna de eszemben sincs visszamenni."
Ugyanez! Egy csomó racionális érv szólt amellett, hogy maradjak:
- olcsóbb
- kényelmesebb: anyám mosott magára, mosott volna rám is, főzött magára, nem lett volna megterhelő még 2 szelet húst megcsinálni
- egyedül él egy hatalmas lakásban, alig láttuk volna egymást.
És tényleg, mikor hazaköltöztem tündéri volt, este bekopogott, megkérdezte kérek e egy szendvicset, vagy egy kávét.
És mégis! 35 évesen nem ez volt a cél, nem is maradtam pedig tudom, hogy örült volna.
De egy felnőtt embernek nem lehet minden téren a kényelmes és az olcsócság az egyetlen szempont. Pl kollégiumba sem mennék, ahol 20nm-en hárman laktunk, akkoriban rendben volt, most azért nem örülnék neki, pedig ennél nem lenne olcsóbb megoldás :)
Nem jó embereket ismersz meg, semmi többet. 32 vagyok, nem vagyok elvált, se házas, gyerekem sincs. :D A volt csoporttársaim felére akikkel tartom a kapcsolatot ez szintén igaz...
Nem tudom, hogy hol ismerkedsz, de lehet hogy azon kellene változtatni, vagy eleve a módszeren. Egy társkeresőn kiírhatod, hogy nem keresel gyerekes pasit... ő majd talál mást, te pedig azokból válogatsz, akik megfelelnek a te elvárásaidnak.
A szülőknél lakás is tág fogalom.
Volt olyan ismerősöm, aki egyke gyerekként a kétszintes családi ház egész felső szintjét egymaga használta. Pl. ott volt fent külön vizesblokk is, tehát pl. a csajszi szex után simán elmehetett zuhanyozni úgy, hogy nem a szülők előtt slattyogott ki a fürdőszobába.
Ezt nem lehet összevetni azzal, ha valaki a kétszobás panellakás egyik szobájában lakik, ahonnét egy hangosabb nyögés is áthallatszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!