Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vàlasztanátok gyermektelen 33 éves nőként?
Őszintén eddig nem igazán akartam olyan férfit akinek gyereke van fenntartásaim vannak kicsit ezzel, de a hozzam illő korosztàlyban kb 80%nak van.
Fogadjam el mert egyszerűen ez a választék?
Vagy próbáljak tőlem fiatalabbak között 28-32 keresni, hátha ott több a gyermektelen ? Szoktam ilyen korúaknak is tetszeni , de azért csak idősebb vagyok már...
Nagymamám is túlélte, hogy a férje 15 évvel fiatalabb nála.
Ha koron replikázol ahelyett, hogy megismernéd, akkor maradj egyedül. Az életrevalóságot nem lehet tanulni.
Azért a 15 év nem általános dolog akkorsem ha éppen ez nagyidnak bejött.
Sok dologban észrevehető és számít a kor, hiába tetszünk egymásnak.
Szerintem a legtöbb huszonéves srácnak dugni kellene egy korodbeli nő, de családot alapítani nem. Én olyan 5-7 év múlva akarok majd gyerekeket, ahogy a legeslegtöbb korombeli férfi ismerősöm is, ha egyáltalán, akkor olyan 35 körül akar gyereket. Az meg neked már késő. Biztos létezik ellenpélda is, de én inkább maradnék a 33-38 éveseknél a helyedben.
28/F
A 28-33 közötti korosztály 33 évesként szerintem teljesen jó. De ott is rengeteg az olyan aki már csinált kölyköt valakinek.
Nem olyan nehéz gyerektelent találni, de nekem a tapasztalatom az, hogy nincs is rá igény. A nők nagy részének jó a "válófélben lévő" 2-3 gyerekes apuci, vagy éppen a nős "mintaapa" aki megdugna mindent ami mozog.
#8 érdekes mert nekem a baráti ill. ismeretségi körömben több a gyerektelen 35-40 közötti férfi mint akinek kölyke van.
De ők nem is akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!