Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit vàlasztanátok gyermektelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vàlasztanátok gyermektelen 33 éves nőként?

Figyelt kérdés

Őszintén eddig nem igazán akartam olyan férfit akinek gyereke van fenntartásaim vannak kicsit ezzel, de a hozzam illő korosztàlyban kb 80%nak van.

Fogadjam el mert egyszerűen ez a választék?

Vagy próbáljak tőlem fiatalabbak között 28-32 keresni, hátha ott több a gyermektelen ? Szoktam ilyen korúaknak is tetszeni , de azért csak idősebb vagyok már...

2021. febr. 23. 09:56
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
74%

Nagymamám is túlélte, hogy a férje 15 évvel fiatalabb nála.

Ha koron replikázol ahelyett, hogy megismernéd, akkor maradj egyedül. Az életrevalóságot nem lehet tanulni.

2021. febr. 23. 09:58
 2/57 A kérdező kommentje:

Azért a 15 év nem általános dolog akkorsem ha éppen ez nagyidnak bejött.

Sok dologban észrevehető és számít a kor, hiába tetszünk egymásnak.

2021. febr. 23. 10:00
 3/57 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy érzed.
2021. febr. 23. 10:03
 4/57 anonim ***** válasza:
64%
Na ezért is nem kéne nálam idősebb pasi.
2021. febr. 23. 10:04
 5/57 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a legtöbb huszonéves srácnak dugni kellene egy korodbeli nő, de családot alapítani nem. Én olyan 5-7 év múlva akarok majd gyerekeket, ahogy a legeslegtöbb korombeli férfi ismerősöm is, ha egyáltalán, akkor olyan 35 körül akar gyereket. Az meg neked már késő. Biztos létezik ellenpélda is, de én inkább maradnék a 33-38 éveseknél a helyedben.

28/F

2021. febr. 23. 10:04
 6/57 anonim ***** válasza:
75%

A 28-33 közötti korosztály 33 évesként szerintem teljesen jó. De ott is rengeteg az olyan aki már csinált kölyköt valakinek.

Nem olyan nehéz gyerektelent találni, de nekem a tapasztalatom az, hogy nincs is rá igény. A nők nagy részének jó a "válófélben lévő" 2-3 gyerekes apuci, vagy éppen a nős "mintaapa" aki megdugna mindent ami mozog.

2021. febr. 23. 10:05
 7/57 A kérdező kommentje:
5 Igen, de ebben a korban meg már a 80%nak gyereke van.... ha nagy ritkán van akinek nincs akkor sem biztos, hogy bejövünk egymàsnak.
2021. febr. 23. 10:05
 8/57 A kérdező kommentje:
6 Akkor én keresek rosszul mert én alig találok ebben a korban aki nem apuka, aztán vagy nagyon messze van vagy nem tetszem neki / vagy ő nekem ....
2021. febr. 23. 10:06
 9/57 anonim ***** válasza:
72%

#8 érdekes mert nekem a baráti ill. ismeretségi körömben több a gyerektelen 35-40 közötti férfi mint akinek kölyke van.

De ők nem is akarnak.

2021. febr. 23. 10:09
 10/57 A kérdező kommentje:
9 Nem egy a társaságunk látszik , nekem a baráti körből rajtam kívül 2 van aki gyermektelen a többi családos vagy elvált.
2021. febr. 23. 10:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!