Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit vàlasztanátok gyermektelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vàlasztanátok gyermektelen 33 éves nőként?

Figyelt kérdés

Őszintén eddig nem igazán akartam olyan férfit akinek gyereke van fenntartásaim vannak kicsit ezzel, de a hozzam illő korosztàlyban kb 80%nak van.

Fogadjam el mert egyszerűen ez a választék?

Vagy próbáljak tőlem fiatalabbak között 28-32 keresni, hátha ott több a gyermektelen ? Szoktam ilyen korúaknak is tetszeni , de azért csak idősebb vagyok már...

2021. febr. 23. 09:56
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

29 Inkább játsszon , mint csavarogjon vagy részegeskedjen, sajnos volt benne részem családilag.

30 Lehet túlagyalom és nem is kellene néznem a kort igaz.

De Hàt a férfiak is nézik 😀

2021. febr. 23. 11:40
 32/57 anonim ***** válasza:
0%

31.-re, a kérdezőnek.

"31/31 A kérdező kommentje:

30 Lehet túlagyalom és nem is kellene néznem a kort igaz.

De Hàt a férfiak is nézik 😀"

Az más! 30 felett egy nőnek nehezebben jön össze a baba, és már látszik a kor.

2021. febr. 23. 11:46
 33/57 anonim ***** válasza:
81%
31: Megsúgom, a férfiak is az összképet nézik.:) Nyilván a fiatal nők között arányában több a szexuálisan vonzó, de ez nem jelenti azt, hogy egy csinos 30-35-40 éves nő már lehúzhatja a rolót.
2021. febr. 23. 11:48
 34/57 A kérdező kommentje:

32 Férfiakon is meglátszik azért a kor.Az eddigi fiatalabbak akivel ismerkedtem legtöbbről nem is gondoltam arcról, hogy fiatalabb aztán meglepődés😆

Más ha olyan helyen ismerkedünk ahol ki van írva ugye....

2021. febr. 23. 11:49
 35/57 anonim ***** válasza:
43%

"Inkább játsszon , mint csavarogjon vagy részegeskedjen, sajnos volt benne részem családilag"

vááá, amint meghallják, hogy én nem kocsmázom, nem iszom, sírva rohannak el a nők XD

2021. febr. 23. 11:51
 36/57 anonim ***** válasza:
30%

35.-nek.

Nekem volt TÖBB olyan nőm, akiket zavart, hogy soha nem iszom, egy kortyot sem.

2021. febr. 23. 12:13
 37/57 anonim ***** válasza:
0%

36

tudom. A beszélgetéseim többsége az elején elhal, mert bejelentem, hogy nem járok kocsmába, nagyon ritkán iszom. Mit mond a drága? "Pedig az tipikus magyar szokás, tök buli". WOW.

2021. febr. 23. 12:21
 38/57 A kérdező kommentje:
37 Nem egyformák a nők sem, bár ez fura ha valaki ezt mondta. Jó hogy nem népszokás az ivás 😆
2021. febr. 23. 12:32
 39/57 anonim ***** válasza:
0%

Ja pedig ezt is mondták már XD Hozzáteszem, hogy 2 diplomás "hölgy" volt.

Tudom, hogy nem mindegyik ilyen. De sajnos a többség az kocsma, bor, vodka. Megnéztem, idősebbek is ilyen 35 felett. Részben ezért nézek néha tőlem idősebbeket, hátha ezt a szokást már eldobták.

2021. febr. 23. 12:35
 40/57 anonim ***** válasza:
12%

Csak kíváncsiságból... Az elmúlt 15 évben mit csináltál amúgy? Jókor jut eszedbe, hogy kéne egy kapcsolat meg a családalapítás!

Na de azért szerintem egyáltalán nem olyan vészes a helyzet. Vannak bőven harmincas gyermektelen férfiak. Csak lehetőleg az igényeidet aszerint lődd be, amilyenek a lehetőségeid!

2021. febr. 23. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!