Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vàlasztanátok gyermektelen 33 éves nőként?
Őszintén eddig nem igazán akartam olyan férfit akinek gyereke van fenntartásaim vannak kicsit ezzel, de a hozzam illő korosztàlyban kb 80%nak van.
Fogadjam el mert egyszerűen ez a választék?
Vagy próbáljak tőlem fiatalabbak között 28-32 keresni, hátha ott több a gyermektelen ? Szoktam ilyen korúaknak is tetszeni , de azért csak idősebb vagyok már...
Most akkor mit akarsz? Jo ez, jo az. Mi a kerdes akkor? Mi dontsuk el, mit akarsz, vagy te eltudod?
Ezt mi nem fogjuk eldonteni helyetted, hogy mit akarsz.
Kevés az infó.
Oké, legyen olyan 27-45 éves. Független.
És a többi? Meló? Lóvé? Külső? Etnikuma? Vallása? Farka?
Leirtam. Nok idegbajt kapnak a fiatalabb pasitol. Erre egybol irtad, hogy jo neked az idosebb pasas.
Tehat tudod te mit akarsz.
De te akarsz gyereket?
Ha igen, akkor nem olyan nagy gond ha gyereke van.
Ha nem, akkor fiatalabbat
24 Nincs mindenben konkrét elvárásom.
25 Nem, nem azt irtam hanem,hogy csak emiatt nem zárok ki valakit mert épp 40 éves ....
26 De, gond mert eddig is azért kerültem ezt mert nemtudom, hogyan menne ez nekem. De lehet meg kellene próbálni.
Ahh, alig vagyok bizonytalan 😀
Nem ragaszkodom hozzá,hogy gyerekem legyen.
Jo...
Sry. De dontsd el. A nem ragaszkodom hozza az nem igen vagy nem. Az talan🙉
Amugy honnan tudod, hogy a par evvel fiatalabb ne akarna gyereket? Siman lehet. En ismerkedem idosebbekkel ha nem kapnak idegbajt a par ev elteres miatt pont azert, mert tetszik, hogy nem egy kislany, sot, erettebb nalam. Altalaban nem akarnak gyereket, megsem tetszik nekik az a par szam minusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!