Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a legtöbb férfit csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a legtöbb férfit csak a szex érdekli egy párkapcsolatban a nő lelke meg nem?

Figyelt kérdés
Mert én eddig úgy vettem észre hogy a férfiak többségét csak a szex az ami igazán mozgatja ha a nő nem adja meg neki akkor meg úgy bánik vele mint egy kutyával sok esetben. Ja és csak akkor szereti a nőt ha minden szép és jó a bajban meg magára hagyja. Vagy csak nálam van ez így?
2021. febr. 21. 13:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak nálad van így.
2021. febr. 21. 22:06
 22/24 moozygoo ***** válasza:
Először tedd rendbe magad, mert így továbbra is csak a nyomorultakat fogod vonzani
2021. febr. 21. 22:17
 23/24 anonim ***** válasza:
65%
#19: Férfiként nem csak a szexre megyek. Már ne haragudj, de ilyen általánosítások és hisztik után, mégis miért írnék rád? Normális férfiként, normális nőt választok/választottam mindig. Talán, ha dolgoznál magadon és megütnél egy szintet, akkor találnál normális pasit is.
2021. febr. 21. 22:17
 24/24 anonim ***** válasza:

Fontos ez is az is.

Ezeket a lelki problémákat nem tudom sokszor kezelni, mert olyan blődségek szoktak lenni.

Volt olyan, hogy Y elmondta, hogy ez is ez szemét stb stb. jó mondom akkor szakítsd meg velük a kapcsolatot. Jajj hát azt nem lehet, meg ne próbáld megoldani a problémáimat. Mi??? Akkor minek hallgassam az adott problémát 6x egy héten, ha már az első alkalommal elejét lehetne venni.

A lelkizést megértem, de hogy olyan dolgokon lelkizni amit meg tudna oldani 2 perc alatt azt nem.

2021. febr. 22. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!