Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a legtöbb férfit csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a legtöbb férfit csak a szex érdekli egy párkapcsolatban a nő lelke meg nem?

Figyelt kérdés
Mert én eddig úgy vettem észre hogy a férfiak többségét csak a szex az ami igazán mozgatja ha a nő nem adja meg neki akkor meg úgy bánik vele mint egy kutyával sok esetben. Ja és csak akkor szereti a nőt ha minden szép és jó a bajban meg magára hagyja. Vagy csak nálam van ez így?
2021. febr. 21. 13:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%
Engem érdekel a nő lelke is, aztán ezért is vagyok mégis sok nő szemében lúzer. Na ezt add össze Kérdező...
2021. febr. 21. 14:32
 12/24 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy parom sem volt meg, akit csak a szex erdekelt volna, de valoszinuleg en nem is nyultam melle, amikor valasztanom kellett. Engem zsigerbol taszitanak az ilyen macso pasik, meg a nepszeruek is, jobban szeretem az ugymond "uriember tipust". Az ilyen nagyon flortolgetos, csajozos, incselkedo pasik szamomra mindigis csak az onbizalmam noveltek, az erzeseimet es a libidomat nem tudtak megmozgatni.
2021. febr. 21. 14:42
 13/24 anonim ***** válasza:
94%
Akkor rosszul választottál. Én is választottam már rosszul, de kiléptem és azóta figyelek. Második kapcsolat azóta es nem a szex az első...
2021. febr. 21. 16:04
 14/24 moozygoo ***** válasza:
77%
Nem csak nálad, de csak ilyeneket fogsz ki.
2021. febr. 21. 16:15
 15/24 anonim ***** válasza:
45%
Ha épp nem csak a szex, akkor sem a lélek, hanem mondjuk a konyhatündérség. Az, hogy mit adnak elő, már más kérdés, de a lényeg számukra a jó szex + kaja. És ahogy írod is, ez abból látszik nagyon szépen, hogy amikor nem kapják meg egyiket vagy másikat, idegbeteg bunkó módon viselkednek, aztán kiraknak, mint macskát szarni.
2021. febr. 21. 16:25
 16/24 A kérdező kommentje:
15 ös hogy neked mennyire igazad van sajnos én is ezt tapasztaltam szex meg kaja legyen aztán ennyi a férfiakat más nem érdekli. Ha nem kapják meg az egyiket akkor idegbeteggé vadálattá változnak úgy mint az én párom.
2021. febr. 21. 17:08
 17/24 moozygoo ***** válasza:
76%

Rossz pasikat fogtok ki, de komolyan.

Nem kell minden férfit 1-2 típus alapján leáltalánosítani, pont ahogy a nőkből se mind egyforma...

2021. febr. 21. 17:11
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
Vannak igen, nagyon ösztönylények, de nem mind az, sőt kifejezetten érzékeny lelkizős pasit is ismerek. Keresgélni kell, mert nincs rájuk írva. :)
2021. febr. 21. 17:14
 19/24 A kérdező kommentje:
na akkor ha van olyan pasi aki tényleg nem a szexre megy és nem idegbeteg az írjon rám 33 éves nő vagyok lelkileg sajnos sérült és s szeretethiányos.
2021. febr. 21. 17:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem
2021. febr. 21. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!