Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a legtöbb férfit csak a szex érdekli egy párkapcsolatban a nő lelke meg nem?
Nem tudom, nem készítettem róla statisztikát, de engem kifejezetten taszít, amikor egy kapcsolat a szexre épül. (Ne legyenek illúzióid, a nők között is rengeteg van, akit csak ez mozgat.)
F
Ahogy a legtöbb nőt meg csak a pénz !4444
Ha befejezted a faszsàgokat, menj le a jàtszótérre!
Ez nincs így. Egy csomó férfi akar kapcsolatot, maximum, de sokukat észre sem veszik. Az a helyzet, hogy ez a "minden pasi csak dugni akar" szöveget csak olyan nők hangoztatják, akik maguknál mérföldekkel jobb pasikat akarnak felszedni, akik érthető módon tényleg csak szexet akarnak tőlük. A saját kategóriájukra meg tojnak.
Értelmes nőtől soha nem fogod azt hallani, hogy a legtöbb pasi csak dugni akar.
És nézz már körül... Hány, de hány nő van kapcsolatban... Férfiakkal. Biztos azért, mert azok a férfiak csak dugni akarnak, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!