Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg a legtöbb férfit csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a legtöbb férfit csak a szex érdekli egy párkapcsolatban a nő lelke meg nem?

Figyelt kérdés
Mert én eddig úgy vettem észre hogy a férfiak többségét csak a szex az ami igazán mozgatja ha a nő nem adja meg neki akkor meg úgy bánik vele mint egy kutyával sok esetben. Ja és csak akkor szereti a nőt ha minden szép és jó a bajban meg magára hagyja. Vagy csak nálam van ez így?
2021. febr. 21. 13:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom, nem készítettem róla statisztikát, de engem kifejezetten taszít, amikor egy kapcsolat a szexre épül. (Ne legyenek illúzióid, a nők között is rengeteg van, akit csak ez mozgat.)

F

2021. febr. 21. 13:31
 2/24 anonim ***** válasza:
79%
Legtöbb férfinél lehet, hogy így van, de a normálisabbaknál nem.
2021. febr. 21. 13:32
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
Nálam is így volt, csak engem 2 gyerekkel hagyott a szarban
2021. febr. 21. 13:33
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindegyiknel, de van egy reteg kinel igy megy.
2021. febr. 21. 13:33
 5/24 A kérdező kommentje:
Én azt tudom hogy sose voltam oda annyira a szexért elvagyok nélküle napokig is de akikkel eddig együtt voltam hát mindegyik nagyon szerette a szexet én meg ugye nem vagyok az a tipus aki szexmániás. Számomra a lelki összhang megértés sokkal fontosabb. A szextől a lelkem nem lesz boldogabb :(
2021. febr. 21. 13:41
 6/24 anonim ***** válasza:
51%
Keress olyat.. Ha itt olvasgatsz, hölgyek is szokták írni, hogy számukra a heti 4 minimum kell.
2021. febr. 21. 13:44
 7/24 A kérdező kommentje:
akkor úgy látszik én vagyok a kivétel.
2021. febr. 21. 13:46
 8/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom ,persze fontos a szex ,szeretkezés számomra is de ha csak ebből állna a párkapcsolat nagyon is üresnek érezném! 25f
2021. febr. 21. 13:48
 9/24 Noren1989 ***** válasza:
80%

Ahogy a legtöbb nőt meg csak a pénz !4444

Ha befejezted a faszsàgokat, menj le a jàtszótérre!

2021. febr. 21. 13:50
 10/24 anonim ***** válasza:
50%

Ez nincs így. Egy csomó férfi akar kapcsolatot, maximum, de sokukat észre sem veszik. Az a helyzet, hogy ez a "minden pasi csak dugni akar" szöveget csak olyan nők hangoztatják, akik maguknál mérföldekkel jobb pasikat akarnak felszedni, akik érthető módon tényleg csak szexet akarnak tőlük. A saját kategóriájukra meg tojnak.

Értelmes nőtől soha nem fogod azt hallani, hogy a legtöbb pasi csak dugni akar.

És nézz már körül... Hány, de hány nő van kapcsolatban... Férfiakkal. Biztos azért, mert azok a férfiak csak dugni akarnak, ugye?

2021. febr. 21. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!