Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy dagadt nőnek férje ha én még csak szexkapcsit se találok?
Figyelt kérdés
A nő 28 éves kb 165cm és 70 kg lehet. Házas, és a férje nem csalja. 2 kis gyerekük van és “teljes életet élnek”. Én meg folyamatosan edzek, figyelek arra mit eszek., vékony vagyok. Még sincs egy pasi sem aki lefeküdne velem. A nővéremnek miért megy ha én vért pisilek hogy egy szex összejöjjön?2021. febr. 20. 18:09
12/18 anonim 

válasza:

Lehet az undorító stílusod nem jön be senkinek
13/18 anonim 

válasza:

165/70 nem dagadt.
5-10 kiló plusz van rajta, ami bőven csak a,, van mit fogni" kategória.
Elég sok férfinek tetszik ez, legalább annyinak, mint amennyinek a sportos, vagy vékony nők. Nem lehet mindenki ugyanolyan.
15/18 anonim 

válasza:

Ha már 2 gyereket szült lehet amiatt van rajta pár kiló plusz, de azért 165/70 nem olyan dagadt
16/18 anonim 

válasza:

Személyiségről hallottál már?
17/18 anonim 

válasza:

A pasinak nincs önbizalma és ki van éhezve. Sok férfi van, aki leadja az igényeit, mert úgy kényelmesebb nekik és mert a rusnya nőci nem fogja megcsalni. Nem kell félteni a pasiktól, mert nem kell a kutyának sem. Tudom, most megkapom a lepontozást és azt, hogy én is undorító vagyok, de ez az igazság, ezek a tapasztalataim.
18/18 anonim 

válasza:

Miért töröltetted a válaszokat amikben leírtuk, hogy kamu mert elárultad magad, hogy pasi vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!