Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy dagadt nőnek férje ha én még csak szexkapcsit se találok?
Figyelt kérdés
A nő 28 éves kb 165cm és 70 kg lehet. Házas, és a férje nem csalja. 2 kis gyerekük van és “teljes életet élnek”. Én meg folyamatosan edzek, figyelek arra mit eszek., vékony vagyok. Még sincs egy pasi sem aki lefeküdne velem. A nővéremnek miért megy ha én vért pisilek hogy egy szex összejöjjön?2021. febr. 20. 18:09
2/18 anonim 

válasza:

Küljd egy képet, úgy könnyebb lenne megmondani.. :)
22F
3/18 anonim 

válasza:

Ha a saját nővéredről így beszélsz akkor nem csodálom, hogy nincs senkid. Nekem sincs barátom, de én legalább kedves vagyok az emberekkel.
4/18 anonim 

válasza:

Mert a férfiaknak nem törvényszerű,hogy ne tetszen a telt alkat,még jobban bejöhet mint a Te edzett tested. Amíg Te vért izzadsz,addig a husis lazán leveszi a lábáról a pasit. Kevés pasinak jön be az ha egy nő ennyire túlpörög ezen. Legyél lazább,mosolygós,csábító. Többre mész vele mint a tökéletes alakkal.
5/18 anonim 

válasza:

Leírtad, hogy mekkora paraszt vagy, ha így vélekedsz a testvéredről. Nem csoda, ha nincs pasid..
6/18 anonim 

válasza:

A nővéred amikor összejött a sráccal is ennyi volt?
Most covid alatt nehézkes ismerkedni, tehát a két helyzetet összehasonlítani butaság, nyilván nem a kinézetével tartja meg a srácot.
Te hány srácot ismertél meg az elmúlt időszakban? Tinderen fent vagy? Falun laktok?
7/18 anonim 

válasza:

Lehet, hogy az arcod nem (elég) szép. Ha így van, akkor hiába az edzés és a megfelelő étrend. Tapasztalat. Mondjuk nekem a ronda archoz csontsoványság is társul (170/47), szóval halmozottan hátrányos helyzet. Én is csak szexkapcsolatra pályáznék, de még az sem jön össze. Max. olyanok dugnának meg, akiket az ellenségének sem kívánna az ember. Másnak meg lazán összejön olyan, akivel kívánják egymást, működik a kémia és jó a szex. Utálom is az ilyen nőket, nem véletlenül...
8/18 anonim 

válasza:

a kérdező fiú, kiderült privátban
9/18 anonim 

válasza:

70kg nem dagadt. És ugye az hogy te vékony vagy, semmit nem jelent.
Viszont süt rólad hogy ostoba és irigy vagy. A karma...
10/18 anonim 

válasza:

Nem a súlyoddal van a probléma, hanem az emeleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!