Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy betanított gyári munkásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy betanított gyári munkásnak így már lenne esélye nőt (nőt, nem dagadt vén valamit) találni?

Figyelt kérdés
Ha itthon él, de Ausztriába jár ki robotolni. Ott ugye megkapja a 400-500 nettót. Vagy még így is túl kevés az illető?

2020. okt. 1. 13:27
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%
Neked nem.
2020. okt. 1. 13:27
 2/25 A kérdező kommentje:
Bocs hogy vannak elvárásaim. Jóképű és izmos vagyok, külsőre én is hasonló kalibert várok el.
2020. okt. 1. 13:29
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Én meg okos vagyok, vicces, talpraesett, kedves, gyengéd, de szenvedélyes, empatikus, odaadó, nem utolsó sorban hűséges, és én is valaki hasonlót keresek. Neked mondjuk esélyed se lenne. Nincs annyi pénz a világon.
2020. okt. 1. 13:31
 4/25 anonim ***** válasza:
83%

Ez a pénz nem elég.

27/N

Menjen tovább tanulni inkább.

2020. okt. 1. 13:35
 5/25 A kérdező kommentje:
Neked se lenne nálam. Aki kiakad azon mert vannak elvárásaim egy nő külsejét illetően, az nem százas.
2020. okt. 1. 13:35
 6/25 A kérdező kommentje:
Kösz 4-es a választ, már rajta vagyok, de az még betelik pár évbe.
2020. okt. 1. 13:36
 7/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem, mert prosztó vagy. Felőlem kereshetsz 1 milliót is, ha ilyen a stílusod, akkor nálam 0 esélyed lenne.
2020. okt. 1. 13:45
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Mindenkinek az lenne a legjobb, ha te és a hozzád hasonlók Ausztriában is maradnának.
2020. okt. 1. 13:56
 9/25 anonim ***** válasza:
92%
Neked nem a pénzed a kevés, hanem ami a fejedben van... :D Rájöttél, hogy nem elég, ha tükörterminátor vagy és játszod a macsót? A következő ötlet az, hogy több pénzed lesz? :D Nem értem az ilyenek miért akarnak szaporodni...
2020. okt. 1. 13:57
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
Istenem. Hihetetlen. Komolyan itt tart a világ?! Annyira felszínesek az ilyen emberek. Mondjuk meg is érdemli az, aki csak a pénzzel akar hódítani. Csak utána nem kell sírni, ha a cica baba kiforgatta a vagyonból. 🤣🤣 Persze fontos a külső, de az rohadt kevés egy normális kapcsolathoz. Pláne ha az ember hosszútávon tervez. Mondjuk pont az ilyen sekélyes emberek cserélik le a nőt, ha az már felszedett egy kicsit, elkezdett ráncosodni. Stb.. de ott a másik oldal is, hiába van valakinek pénze, ha egy ordas nagy bunkó. Akivel 2 percet sem lehet eltölteni. Hiába helyes, izmos ...
2020. okt. 1. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!