Ha egy betanított gyári munkásnak nettó 300k-t adnak havonta, akkor az már kiemelkedő fizetés itthon?
Kiemelkedő, de ne felejtsd el, hogy kevesebbért már nem is nagyon találsz rá embert, bírd fizikailag a robotmunkát, a 3 műszakot, meg kell fizetni, különben ki szerelné össze a termékeket.
Irodai meló 8-16-ig, meg teljesen jó a 167 ezer.
"Én állami cégnél adminisztratív munkakörben, érettségivel, emelt szintű szakmával és nyelvvizsgával keresek nettó 167.000 Ft-ot családi adókedvezménnyel. És itt, ahol én élek, ez nagyon jó fizetés, mert máshol még ennyit sem adnak."
Nem termelsz, költségvetésből kapod a fizetésedet.
"Akkor szerinted egy olyan munkakörben, amit 8 általános végzettséggel el lehet végezni nettó 300.000 Ft nem kiemelkedő???"
Termel kőkeményen, egy profitorientált vállalkozásnak. Senkit nem érdekel, hogy milyen iskolai végzettséggel lapátolja össze.
Mondjuk azért nem összehasonlítható egy himi-humi, kummantásokkal telített irodai nap, egy gyártósor melletti melóval, a több műszakot már meg se említem. És ne mondd, hogy nálatok az irodában nincs lógás, mert mivel én is irodai munkát végzek, pontosan tudom, hogy mennyi a napi effektív munkavégzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!