Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy betanított gyári...

Ha egy betanított gyári munkásnak nettó 300k-t adnak havonta, akkor az már kiemelkedő fizetés itthon?

Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 14:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
gyári melós rétegben igen. Cégvezetői rétegben nem.
2020. júl. 26. 15:51
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Hát gyerekek, akik azt írtátok, hogy milyen laza az irodai munka, én azt mondanám nektek, ott ne hagyjátok a helyeteket, mert nagyon szerencsések vagytok.

Én is irodában dolgozom, de én kapkodok mint a hülye egész nap.

Soha nem tudok kész lenni a munkámmal.

(És ebben nincs egy perc reggeli, vagy ebéd idő, se dohányzás. A WC is max. 1-2 -szer öt perc.)

Pontosabban, az idén már volt egy nap, tavaly meg kettő, amikor kész lettem, mert már régóta figyelem és számon tartom ezt a pokoli túlterhelést.

Csak úgy tudom megoldani, hogy ami olyan munka, azt hazahozom, és itthon még 2-3 órát dolgozok, amíg elkészülök vele.

Szóval nekem simán megvan a napi nyolc órás fizetésér, a tíz-tizenegy órás meló...

2020. júl. 26. 16:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Csak úgy tudom megoldani, hogy ami olyan munka, azt hazahozom, és itthon még 2-3 órát dolgozok, amíg elkészülök vele.

Szóval nekem simán megvan a napi nyolc órás fizetésér, a tíz-tizenegy órás meló..."

Lejár a munkaidő és eldobod ami a kezedben van. Régebben velem is próbálkoztak, mondtam, hogy akkor legyen túlóra, de azt ki kéne fizetni. Érdekes, mindjárt elég volt az, amit napi 8-ban összehordok. Hozzátartozik, hogy van 4 szakmám, így nagyon nem hatnak rám a fenyegetések.

2020. júl. 26. 16:20
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

"Csak úgy tudom megoldani, hogy ami olyan munka, azt hazahozom, és itthon még 2-3 órát dolgozok, amíg elkészülök vele."

Te vagy a hülye, hogy ezt megcsinálod már bocs.

2020. júl. 26. 16:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"És ne mondd, hogy nálatok az irodában nincs lógás"

Mint mondtam, állami cég. Ami azt jelenti manapság, hogy létszámstop van, elmegy egy, nincs a helyére másik, elmegy egy szülni, nincs a helyére másik, hanem szépen az egyre több munkát, amit generál az, hogy minden elektronikus és sokkal többet adminisztrálsz, mint évekkel azelőtt, gyakorlatilag azt eredményezi, hogy 2-3 embernyi munkát végzel egy fizetésért egymagad. És nem, nem szoktam lógni. Nem is tudnék. Konkrétan a napi 8 óra kevés arra, hogy elvégezzem a napi munkám. És nem, nem azért, mert lassú vagyok. Tipikusan rendezett, precíz, maximalista ember vagyok. És nem mellesleg elég felelősségteljes a munkaköröm is, szóval nem árt maximálisan odafigyelni, mert egy baki és elég nagy gondot okozok.

A férjem kemény fizikai melót dolgozik, de hidd el, hogy én már rég kipurcantam és az igazak álmát alszom, még ő TV-zik és elvan. A gerincem a sok üléstől totál kivan, van, hogy napi több órát felkelés nélkül ülök, ebből kifolyólag kevés a folyadékbevitel, kevés a mosdóhasználat, nem csodálkoznék némi veseproblémán pár év múlva, ha állni kell, az keményen terheli a lábaimat, mivel nincsenek hozzászokva a mozgáshoz, az agyam teljesen kivan, viszont ugye egész nap jár, még este is, van hogy éjszakánként is, hogy na, vajon holnap mit és hogyan tegyek, hogy ne omoljak össze. Alvászavarom van és a többi és a többi. Szóval biztos van laza irodai meló is, de az enyém speciel nem ilyen. :)

2020. júl. 26. 16:43
 16/22 A kérdező kommentje:
A szellemi munka is legalább annyira fárasztó, mint a fizikai az tény.
2020. júl. 26. 16:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"mivel én is irodai munkát végzek, pontosan tudom, hogy mennyi a napi effektív munkavégzés."

Ja, hát ötévesen én is azt hittem, hogy az irodai munka annyi, hogy ülünk az asztalnál, és ha elénk tesznek egy papírlapot, akkor rányomjuk a bélyegzőt. Mindig, minden irodában kizárólag ez a feladat. Mind egyforma.

2020. júl. 26. 17:03
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
En netto 320 ezret kapok 1 honapban napi 8 oras munkaval heti 5 napban egyszeru pakolokent. Diakkent vagyok bejelentve de igy is szerintem a netto 2000ft/óra nem egy rossz fizetés pláne hogy tudást sem igényel.
2020. júl. 26. 17:37
 19/22 anonim ***** válasza:
76%

Annyira bírom ezeket a sz*rjankókat, akik azt hiszik, az állami irodai meló összesen annyiból áll, hogy pár óránként el kell dönteni, cukrot vagy édesítőszert tegyenek-e a kávéba :D

Valószínűleg ezek az emberek óbégatnának leghangosabban a kuruc.info fórumán, ha a nem termelő, lusta irodai munkások nem látnák el megfelelően a föladatukat (pl. késlekednének a nekik kellő akármilyen engedély, hozzájárulás kiadásával, nem készítenék el a számukra fontos statisztikákat stb.)

2020. júl. 26. 18:34
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én olyat mondok, hogy nem csak cég és cég, iroda és iroda, de még pozíció és pozíció között is van különbség.

Jelenleg egy állami irodában dolgozom adatbázis kezelőként, sok a munka relatíve, de én ezerszer egyszerűbben és gyorsabban meg tudom oldani, mint a kollégáim, akik felelősségteljesebb munkakört töltenek be, természetesen lényegesen több fizuért. De esküszöm, azt látom rajtuk, hogy majd belegebednek. Szét vannak szivatva a felsővezetés által és sajnos nem tudok rajtuk lényegesebben segíteni, mert nincs hozzá se jogosultságom, se motivációm.

2020. júl. 26. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!