Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak elszállva maguktól a nagyon dagadt nők?
Na kb ilyen dagadt vagyok, csak feherben.
Elszallva ? Nem vagyok, a sulyom nagyon is a földön tart ;)
Mi dagadtak sem vagyunk am egyformák, van köztünk kedvesebb, felénkebb, zarkózottabb, nagyszájúbb.
Kinek milyen a természete :)
Ne általánosíts légyszives.
Ha egy rossz mindenki rossz ?
Inkabb pont itt a gyk.hirdetitek ti azt, nekünk jogunk sem lehetne az élethez.
Beszelgettel mar ilyen típusú emberrel ?
Nem. ! Eselyt se adsz olyannak akinek a teste taszít !
Nem parkapcsolatról beszélek.
Emberi kapcsolatról !
Na szidjal csak bennünket, attól neked biztosan szebb, jobb lesz az életed a napod :)
#3 de de beszélgettem, nem súly alapján itélem az embereket.
Viszont ebből is ered a kérdésem, mert sokkal beszélgettem személyesen, írásban is. Te se itélj.
De megiscsak arra jutottál a dagadtak mind elszállosak :)
Rendben.
Aki vekony az biztosan mind a földön jar, és übercukimuki meg kedves :)
Oké.
De de te pont a súly alapján ítélkezel :)
Tovabbi szép estét neked.
Ja ezt a típust ismerem XD
Konkrétan neten két véglet van. Vagy nagyon normális vagy nagyon h*lye.
A normálisakat azokat most hagyom. Azzal nincs semmi baj.
A h*lyék jelemvonásai viszont:
Beképzeltek és azt hiszik hogy valami top csajok. Sokszor kiírják hogy nem szex kapcsolatot akarnak meg nem egyéjszakásokat miközben lóg rajtuk a háj meg a tokájuk :D Nevetséges fotókat raknak fel magukról ahol pózolnak. Sokszor csak a fejük látszik vagy a nagyobb hájasabb mellüket fotózzák felüről.
Ja meg hogy ne küldjenek nekik a pasik a f*rkukról képet... Ilyenkor mindig sírok mikor a ronda dagadt (már egészségügyileg is gáz kategóriák) ilyeneket írnak. Mind1 hát ez van... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!