Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mennyire imponálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire imponálnak ezek a dolgok? Mi a fontossági sorrend?

Figyelt kérdés

1) külső: helyes arc, közepesen sportos, egészséges test

2) személyiség: elköteleződés híve, család-centrikus, jólelkű

3) egzisztencia: önerőből fenntartott, kicsivel átlag feletti élet, saját lakással és autóval, nélkülözés nélkül

4) intelligencia: piacképes diploma, elismert szellemi munkavégzés

5) kiegyensúlyozottság: szereti az életet, a munkája a hobbija, soha nem panaszkodik, pozitív látásmódja van

Mi lenne a Te sorrended (első helyen a legimponálóbb tulajdonsággal)?

2021. febr. 20. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
A 4)-es értelmetlen... nincs sok összefüggés a "piacképes diploma" meg az intelligencia között. Mondom ezt én két diplomával... láttam eleget.
2021. febr. 20. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan mind fontos valamilyen szinten, de ez az én sorrendem:

4, 2, 5, 3, 1

Bővebben kifejtve, mert nálam nem ugyanazt jelenti a legtöbb, mint nálad.

4: Nálam magas intelligencia nélkül nincs vonzalom. Képtelen vagyok szexuális vonzalmat meg szerelmet érezni valaki iránt, ha ez nincs meg. Ez nem diplomától függ, de nekem fontos mondjuk az is, hogy szellemi területen végezze a munkáját. Viszont az, hogy vágjon az esze, sok dologról lehessen vele beszélgetni, átlásson mélyebb összefüggéseket, stb. nálam elengedhetetlen. De ez párosuljon érzelmi intelligenciával is, legfőképpen empátiával.

2: A személyiség szintén borzasztóan fontos, de ez már nem feltétlenül csak a vonzalomhoz, hanem a hosszútávú elköteleződéshez. És olyan szempontból, hogy ugyanazokat a fontos értékeket képviselje, mint én, más dolgokban pedig legyünk kompatibilisek.

5: Fontos, hogy bizonyos szinten kiegyensúlyozott legyen a másik, de bizonyos szintű "labilitás" nálam simán belefér. Engem nem zavar, ha néha panaszkodik vagy ha magába zuhan, de nyilván ez ne legyen tartós, meg ne állandósuljon.

3: Szeretek egy viszonylag magasabb életszínvonalon élni (nem gazdagon), szeretem, ha nem kell hó végén számolgatni a pénzt, meg ha nem kapok sírógörcsöt, ha tönkremegy a hűtő, mert nem tudok másikat venni, meg el tudunk menni évente párszor nyaralni (nem ötcsillagos szállodákba) és havonta étterembe, ezért igenis szeretnék egy olyan férfival lenni, akivel ezt az életszínvonalat EGYÜTT, KETTEN tudjuk hozni. (Nem véletlenül hagytam a francba a tanári szakmát, bármennyire is imádtam tanítani.) Szóval nem várom, hogy a másiknak saját lakása legyen, meg azt sem, hogy autója, meg fél milliós fizetést sem várok, de éljen meg a saját lábán, illetve ha összeadjuk, amink van, érjünk el egy jó életszínvonalat.

1: Engem a külső csak annyira érdekel, hogy ne taszítson a másik. Nem tudok felizgulni, vonzódni egy szép testhez, hidegen hagynak az izmok. Szóval, ha nem full igénytelen (ezt meg már elvártam a személyiségben), nincs borzasztóan elhízva, és nincs valami extrém elváltozása, ami undorít, akkor jó eséllyel tudnék hozzá vonzódni, ha a 4. pontot teljesíti.

2021. febr. 20. 20:39
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
2, 5, 4, 3, 1. Bér e két utóbbi ugyanolyannyira nem számít még is jobb ha van anyagi támasza magának.
2021. febr. 20. 21:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hozzátenném, hogy ezek csak hajszálnyi eltérések fontosságban.
2021. febr. 20. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
9%
Majdnem.mindenkit lepontoztam. Szánalmasak és önismerethiányosak vagytok. Azt se tudjátok, hogy a pokolban éltek.
2021. febr. 20. 21:21
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
15 Hogy mi?! A pokol keresztény kreálmány. De mire gondolsz itt? Ez amolyan Gino majális bölcsesség? "A rosszakat el kell ítélni" :D [link] te vagy az?
2021. febr. 20. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
43%

1 vagy 3 esetleg 5 közül egy a csúcson, a többi mindegy.

Érdemes megnézni melyik csoport egyetlen tagja sincs pár nélkül, és kik azok akik közül sokan akaratukon kívül egyedül vannak.

2021. febr. 20. 22:22
 18/18 hugohamm01 válasza:

2,5,4,3,1

De igazából az 5-ös és a 4-es egy szinten van.

2021. júl. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!