Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy szereted de nem tiszteled? Később változhat?
Az a helyzet hogy szeretem, de rá jöttem hogy nem tudom tisztelni. Annyira sokszor mond bantokat, vagy beszél csúnyán. Neki megszokott.. Persze amikor már én is úgy beszélek az már nem tetszik neki.
De olyan esetben amikor összeveszunk le is néz. De máskor se érzem különösen azt hogy felnezne rám vagy nem tudom hogy ezt kellenne e érezni vagy sem. De én se tudok ő rá... Nem is tudok olyan tulajdonság mondani amire büszke lennék. Inkább a rosszak. Vagy csak mindig a rosszakra gondolok.
Idegesítő sokszor de direkt csinálja, iszik, haverozik, nem kér bocsánatot sose.
Azt nem is írtam hogy nem is számít ha összeveszunk és valami történne velem. Akkor mehetek akár hova, lehet akármi bajom nem érdekli. Ez is nagyon bántó a csúnya beszéd mellett.
És ezek miatt úgy érzem hogy nem tudok rá felnezni, nem is értem néha minek vagyunk együtt. A viták már olyan c.ganyosak ha tudjátok hogy szoktak az igazi c tipusuak veszekedni :D nem akarok bántó lenne de tényleg vannak olyan emberek akik úgy veszekednek nincs bajom velük se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!