Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire imponálnak ezek a dolgok? Mi a fontossági sorrend?
1) külső: helyes arc, közepesen sportos, egészséges test
2) személyiség: elköteleződés híve, család-centrikus, jólelkű
3) egzisztencia: önerőből fenntartott, kicsivel átlag feletti élet, saját lakással és autóval, nélkülözés nélkül
4) intelligencia: piacképes diploma, elismert szellemi munkavégzés
5) kiegyensúlyozottság: szereti az életet, a munkája a hobbija, soha nem panaszkodik, pozitív látásmódja van
Mi lenne a Te sorrended (első helyen a legimponálóbb tulajdonsággal)?
Az én sorrendem:
5,1,4,3,2
Számomra a legfontosabb a kiegyensúlyozottság, a pozitív látásmód, mert a falnak megyek a panaszkodástól. Nyilván meghallgatom ha bántja valami, na de ha folyamat minden mindig rossz, na az kiábrándító. A külsőt raktam a második helyre, mert én is sportolok és így fontos, hogy a társam is tegyen így. Az intelligencia számomra mást jelent mint amit felsoroltál, de mindenképp fontos. Lakás, autó egyáltalán nem fontos mert mindkettővel rendelkezem, nem mástól várom. Azért fizetése legyen, nélkölözni nem szeretek.(Luxusra sem vágyom) Az utolsó helyre azért tettem a 2-es pontot, mert én magam nem családban gondolkozok, nem szeretnék gyereket, az elkölteleződéssel is vannak problémáim. Ha találok valakit, aki mellett jól érzem magam, akkor nem csalom meg, 100%ban ott vagyok a kapcsolatban, de nem létszükséglet, hogy legyen. A jólelkűség persze fontos mindezektől független.
Sorrendem:
1,2,5,4,3
Az egyes azért van elől, mert azt látom meg először. Számomra az fontos, hogy külsőre ne legyen elhanyagolt, mert eléggé kiábrándító az, hogy nem foglalkozik magával.
Nálam a személyiség a legfontosabb, bár nem pont ezek, amiket te írtál, de úgy veszem, hogy ezek csak példák és így marad első helyen. Intelligencia alatt se azt értem, hogy milyen végzettsége van.
2, 4, 1, 5, 3 (saját értelmezéssel nézve)
5,1,4,2,3
Nekem is az a legfontosabb, hogy pozitív legyen, jól érezzem magam mellette és ne az legyen, hogy elszívja a jókedvem. A külső abban nyilván fontos, hogy kell, hogy vonzódjak hozzá fizikailag is. Ezután jön az ész, de ez nem feltétlen a diplomát jelenti, hanem hogy értelmes legyen. Lehet okos egy szakmunkás is, nem a szellemi munkavégzés számít. Családlapításba még nem gondolkodom, de később ez is számít majd.
2-5-3-4-1
A személyiség kicsit több annál, amit itt leírtál, azért az került előre.
Természetesen ezek csak példák, mindenki beleképzelhet a szempontokba mást is.
Köszönöm az eddigi válaszokat, érdekes és jó olvasni, hogy mennyire mások az emberek. Jöhetnek még kommentek :)
2,1,5,4,3
Csak ugye abban a verzióban, ami nekem bejön, pl. nem kell, hogy családcentrikus legyen, hanem mint ne akarjon gyereket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!