Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Objektíven csúnyácska nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Objektíven csúnyácska nők, nektek hogy sikerült párt találni?

Figyelt kérdés

Ha nem sikerült, azt is megírhatjátok.

Akinek sikerült, annak a párja milyen, hogy fogadja el őt?

2021. febr. 19. 22:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%
Ha egy nő egy kicsit is értelmes és elviselhető, akkor már válogathat a hódolók között, akármilyen csúnya is legyen.
2021. febr. 20. 08:05
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
Könnyen. Nagyon jó szenélyiségem van, és párkapcsolatokban csak ez számít.
2021. febr. 20. 11:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Nincs igazán rálátásom a témára(férfi vagyok),de képzeljétek magatokat a mi helyünkbe.

Van egy nő,aki tetszik,összejövünk,aztán hallgathatom tőle egyfolytában,hogy ő milyen csúnya.Lefordítva,én egy selejt vagyok,akinek csak csúnya nő jutott,nagyon kösz.Ki szeretne maga mellé ilyen partnert?

Kérdező,a tapasztalataim szerint az "objektíven csúnyáknak" a fejében van a probléma(torz önértékelés,stb.).

2021. febr. 20. 16:12
 14/21 anonim ***** válasza:

#13!

Semmi a köze a nő szépségének ahhoz, hogy mi van a fejében.

Ha valahová elmegyünk a párommal és 2 percre magára hagyom, akkor már ott van körülötte egy pasi. A barátaim is elmondták, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen gyönyörű párom van.

És ő mégsem gondolja magát szépnek.

2021. febr. 20. 16:32
 15/21 anonim ***** válasza:
6%

#14 Kérlek olvasd el újra,amit írtam.

Az egyértelműség kedvéért:Az a nő,aki csúnyának tartja magát,általában nem csúnya,hanem önbizalomhiányos.

2021. febr. 20. 16:40
 16/21 anonim ***** válasza:

#15!

OK, de tényleg létezik csúnyácska nő. Ő nem önbizalomhiányos. Sőt, ha akad párja, akkor nagyon is jól érzi magát a bőrében.

2021. febr. 20. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vitatom a dolgot,de egy csúnyácska,de magabiztos nő párt találni is könnyebben fog.Az emberek szívesebben vannak olyanok közelében,akik nem szívják le az energiájukat a negativitásukkal.

2021. febr. 20. 16:55
 18/21 anonim ***** válasza:
10: Mitől érzed rondának magad? Pl ha kövér vagy, le tudsz fogyni!
2021. febr. 20. 21:39
 19/21 anonim ***** válasza:

18: Nem értem, a rondaságot miért kell automatikusan a kövérséghez kapcsolni, gebe deszka vagyok, ocsmány arccal. És nem, nem tudok csak úgy meghízni - genetika + egészségproblémák. Vagyis de, ha az egész életem másról sem szólna, csak egy olyan brutálisan szigorú diétára való totális rácsavarodásról, amilyet nagyjából senki a világon nem tartana, akkor talán. Bár a mellem attól sem nőne ki...

A rondaságnak nem csak egyetlen formája van.

2021. febr. 20. 22:22
 20/21 anonim ***** válasza:
1-es vagyok: azért azt hozzátenném, hogy "csak" a fejem ronda, a testem jó (sport+diéta).
2021. febr. 20. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!