Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Objektíven csúnyácska nők, nektek hogy sikerült párt találni?
Ha nem sikerült, azt is megírhatjátok.
Akinek sikerült, annak a párja milyen, hogy fogadja el őt?

Nincs igazán rálátásom a témára(férfi vagyok),de képzeljétek magatokat a mi helyünkbe.
Van egy nő,aki tetszik,összejövünk,aztán hallgathatom tőle egyfolytában,hogy ő milyen csúnya.Lefordítva,én egy selejt vagyok,akinek csak csúnya nő jutott,nagyon kösz.Ki szeretne maga mellé ilyen partnert?
Kérdező,a tapasztalataim szerint az "objektíven csúnyáknak" a fejében van a probléma(torz önértékelés,stb.).

#13!
Semmi a köze a nő szépségének ahhoz, hogy mi van a fejében.
Ha valahová elmegyünk a párommal és 2 percre magára hagyom, akkor már ott van körülötte egy pasi. A barátaim is elmondták, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen gyönyörű párom van.
És ő mégsem gondolja magát szépnek.

#14 Kérlek olvasd el újra,amit írtam.
Az egyértelműség kedvéért:Az a nő,aki csúnyának tartja magát,általában nem csúnya,hanem önbizalomhiányos.

#15!
OK, de tényleg létezik csúnyácska nő. Ő nem önbizalomhiányos. Sőt, ha akad párja, akkor nagyon is jól érzi magát a bőrében.

Nem vitatom a dolgot,de egy csúnyácska,de magabiztos nő párt találni is könnyebben fog.Az emberek szívesebben vannak olyanok közelében,akik nem szívják le az energiájukat a negativitásukkal.

18: Nem értem, a rondaságot miért kell automatikusan a kövérséghez kapcsolni, gebe deszka vagyok, ocsmány arccal. És nem, nem tudok csak úgy meghízni - genetika + egészségproblémák. Vagyis de, ha az egész életem másról sem szólna, csak egy olyan brutálisan szigorú diétára való totális rácsavarodásról, amilyet nagyjából senki a világon nem tartana, akkor talán. Bár a mellem attól sem nőne ki...
A rondaságnak nem csak egyetlen formája van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!