Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarnak mindenáron párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak mindenáron párt a férfiak, mi a fenéért nem jó nekik egyedül? Én 36 évesen, 4 éve nőt nem láttam úgy, párként sem, és tök jó így, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, jobb kedvű, nincs megfelelési kényszerem, nem kell havi 50 ezret nőre..

Figyelt kérdés

költenem, stb. Nincs zsarolás, érzelmi kiszipolyozás, stb.

Közben meg bárhová megyek mindenhol azt látom, hogy a szingli nőre (szinte mindre, aki nem bűnronda) tapadnak a férfiak, szinte lélegezni sem hagyják őket.

2021. jan. 29. 18:27
1 2
 1/15 anonim válasza:
38%
Ezzel én is pontosan így vagyok. (Nézem közben, hogy hány másodperc alatt érem el a 0%-ot.)
2021. jan. 29. 18:31
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Balazs, ha akarnal se lenne senkid..
2021. jan. 29. 18:32
 3/15 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége társas lény, és megfelelő partnerrel fantasztikus élményekben lehet részed. Azért.
2021. jan. 29. 18:39
 4/15 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell propagálni a nyomorult életed. Az ember társas lény, van aki előadja a nagy szinglit azért, mert nincs neki senki nagy bánatára. 36 évesen már nem ártana ha lenne gyereked, de ahogyan olvastalak, kb. egy 15 éves tini szintjén állsz. Egyébként a párkapcsolat/házasság sem olyan dolog, ami alanyi jogon JÁR. Kell(ene) hozzá érettség, intelligencia, céltudatosság, határozottság. Ezeknek a fogalmaknak az ismeretét nem várom el tőled, nézd meg az értelmező szótárban.
2021. jan. 29. 18:40
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Akkor mit keresel itt?
2021. jan. 29. 18:58
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Ha ne nősülne meg mindenki a baráti körömből nekem sem kéne társ. Nekem nincs bajom a hölgyekkel, vannak rendesek is de sajnos nekem többnyire rossz tapasztalataim voltak velük...nagyon kihasználtak mert szerettem őket. Ennek ellenére nyitott vagyok egy kapcsolatra de sajnos az eddig elszenvedett negatív tapasztalatoknak a nyoma mindig ott lesz bennem.

Én azt vettem észre, hogy ha napi szinten van kivel kommunikáljak (kolléga, barát, haver...) akkor még jól is esik amikor hazajövök és csak egyedül vagyok.

A #4-es válaszoló jópofa. Ha valaki azt hiszi, hogy "érettség, intelligencia, céltudatosság, határozottság" kötelező egy kapcsolatban akkor nézzen kicsit körül...vagy legalább nézzen egy részt yutubon Mónika show-ból :)).

2021. jan. 29. 19:18
 7/15 anonim ***** válasza:
61%
Megint egy bena kerdes. Mar a multkoriban sem sikerult megvalaszolnia, hogy mit akar ezekkel elerni? Mi a cel? Ki kivancsi a nyomorult eletedre, meg a ketes hiru propagandadra?
2021. jan. 29. 20:09
 8/15 A kérdező kommentje:

nagyon kihasználtak mert szerettem őket.

Itt is egy volt, a 4 kapcsolatom soran. Imadtam oket, mindent megadtam nekik, de egy nonek mindig tobb kell es ha nem kapja meg, akkor fèlrenèz

2021. jan. 29. 20:11
 9/15 A kérdező kommentje:
Gyerek? Na azt soha
2021. jan. 29. 20:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Mert a férfiaknak fizetni kell a szexért a nőknek viszont nem.
2021. jan. 29. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!