Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak mindenáron párt a férfiak, mi a fenéért nem jó nekik egyedül? Én 36 évesen, 4 éve nőt nem láttam úgy, párként sem, és tök jó így, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, jobb kedvű, nincs megfelelési kényszerem, nem kell havi 50 ezret nőre..
költenem, stb. Nincs zsarolás, érzelmi kiszipolyozás, stb.
Közben meg bárhová megyek mindenhol azt látom, hogy a szingli nőre (szinte mindre, aki nem bűnronda) tapadnak a férfiak, szinte lélegezni sem hagyják őket.
Kérdező és 11-es, ez nagyon gáz a hozzáállásotok. És az elgondolás is xd elég ócska az a nő,aki elvárja hogy költsenek rá. Aranyapám azért egy csokor virág nehogy földhöz vágjon, vagy pl. egy vacsorameghívás. De akkor már tetszene a költés, ha utána a tökikét is "inzultálják"
Nem kéne az összes nőt egy kalap alá venni.
11-nek üzenem, hogy lehetnél mozgalmasabb is egy kicsivel. Aztán meg kiirjátok, jajaj jajaj nincs nő nincs lány, így nem is lesz.
Most a sok kisgyerek megmagyarázza, hogy nem jó a család meg a gyerek. Nincs ezzel baj, azon a szinten ahol álltok, maximálisan igazatok van. Viszont az idő repül, te hazamész, egyedül vagy...majd leszel 40 éves... 50 éves... ha valaki gyökér, az ne is keressen magának kapcsolatot, ha valaki pesszimista az se. Jó lesz nekik egyedül, valójában nem is tudják mit veszítenek. Max a rémálmaikat, amiket családi örökségként kaptak, vagy maguk gyártottak.
Ééééés igen, mindenben van rizikó, most ez új?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!