Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér férfiként vékony, csinos nőt akarok! Mi ezzel a probléma?
Figyelt kérdés
2021. febr. 18. 17:12
41/45 Barnabas333 válasza:
Tudod egy kicsit duci nőtől is rengeteg örömet kapnál az életben, de inkább e gondolkodás mód miatt két ember se lesz boldog... De nem csak te vagy ezzel így az emberek 80%a és ide a nők is bele tartoznak inkább élnek egyedül...de mindig is idióta volt az emberiség...43f
42/45 anonim válasza:
Nincs vele probléma, sok sikert hozzá! Mindenképpen előnyös tulajdonság, hogy szereted a kihívásokat!
43/45 anonim válasza:
Semmi. Csak a személyiség számít. Én is minél egészségesebb embert akarok. Olyan témában is, amiben én nem vagyok toppon. Ez normális.
44/45 anonim válasza:
Semmi. A duci csajok is sokszor sportos hapsikra hajtanak, őket érdekes módon nem szokták "osztani", ahogy egyesek itt a kommentekben.
45/45 anonim válasza:
Semmi gond. Én csinos nőként jóképű inkább vékony mintsem izmos pasikat részesítem előnyben. Nem tudnék vonzódni egy kövér férfihoz. Nem mernek leszólítani se, csak látom hogy figyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!