Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek rendben van?

Figyelt kérdés

35/35

Egy hónapja randizol valakivel, minden jól megy és már hétvégeket töltötök egymásnál.

Még nincs kimondva semmi kapcsolat meg járás, nincs közös élet, de egyértelműen érzed, hogy ez eddig rendben van és akarod.

Egyik nap "párod" üzenetet kap a Tinderről és mivel éppen ebédeltek és ott van a telefonja, akaratlanul is meglátod az értesítést.

Mit tennél?

Kiborulnál? Megpróbálnád megbeszélni?

Szarul éreznéd magad, vagy csak nevetnél ezen egyet?

2021. febr. 15. 07:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
#10: lehet, igazad van. mivel en no vagyok es ferfiakkal randizom, ezert nokrol nincs sok tapasztalatom. azt tudom, h a baratnoim es en nem ilyenek vagyunk, viszont mindegyikunknek volt mar ilyen ‘elmenye’ pasikkal. azert a nok konnyebben elkezdenek kotodni altalaban.
2021. febr. 15. 09:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Meg kellett volna beszélni, hogy ki mit akar a jövőben. Így, hogy csak hagyjátok és vagytok egymás mellett, nem jelenti, hogy nem keresi melletted a jobbat. Ezért kéne kommunikálni...

Szóval, ha ennyi eszem lenne, hogy nem beszélek erről vele, nem lepődöm meg, hogy csak szabadidőpartner vagyok.

2021. febr. 15. 12:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!