Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek rendben van?

Figyelt kérdés

35/35

Egy hónapja randizol valakivel, minden jól megy és már hétvégeket töltötök egymásnál.

Még nincs kimondva semmi kapcsolat meg járás, nincs közös élet, de egyértelműen érzed, hogy ez eddig rendben van és akarod.

Egyik nap "párod" üzenetet kap a Tinderről és mivel éppen ebédeltek és ott van a telefonja, akaratlanul is meglátod az értesítést.

Mit tennél?

Kiborulnál? Megpróbálnád megbeszélni?

Szarul éreznéd magad, vagy csak nevetnél ezen egyet?

2021. febr. 15. 07:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Marmintaz on kene felkavarodni hogy a tinderen van?
2021. febr. 15. 07:37
 2/12 anonim ***** válasza:
18%

Ha zavarna akkor max kuldenék neki en is egy értesítést hogy élő p.nci vár 2 méterre tőled :D

De amugy ketlem hogy ettol nálam borulna bármi. Mikor azt érzem minden a sinen van.

2021. febr. 15. 07:38
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
*vagy valami ilyesmi reklamüzenetet magamrol. Kicsit frappansabban fogalmazva :)
2021. febr. 15. 07:39
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Igy kezdve:Önnek egy uj üzenete érkezett az sms feladojátol. Kerjük nézzen balra es megkapja ha akarja :D
2021. febr. 15. 07:42
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem első dolgom volt, amikor komolynak éreztem a kapcsolatot minden társkeresőről töröltem magam, így furcsálnám, ha mellettem tovább pasizik. Nem borulnék ki, viszont megbeszélném vele, hogy ő is komolyan gondolja?
2021. febr. 15. 08:00
 6/12 A kérdező kommentje:

5ös

Én megpróbáltam visszafogottan jelezni, hogy nem tetszik erre felháborodás volt a válasz és hogy én nem bízom benne.

2021. febr. 15. 08:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég annyit kérdezned, hogy miért van társkeresőn? Ha kiakad ahelyett, hogy letörölné magát, akkor nyíltan flörtöl, ismerkedik melletted, azaz nem komoly köztetek.
2021. febr. 15. 08:43
 8/12 anonim ***** válasza:
20%

nekem még így házasság előtt is jönnek üzenetek pl. loveboxról, pedig utoljára valamikor kamaszkorom után próbáltam használni bármire is

de annyira leszarom, hogy még arra sem esik jól venni a fáradtságot, hogy töröljem magam

2021. febr. 15. 08:46
 9/12 anonim ***** válasza:
69%

az a baj, hogy ezt valoszinuleg csak te erzed ugy, hogy ‘mar-mar kapcsolat’, o meg baromira nem. egy honap az semmi. kitalalom, te vagy a no. sajnos a ferfiaknak teljesen mas elkepzeleseik vannak egy kapcsolatrol.

nekem is rosszul esne, de en mar nem lepodok meg ilyesmin es nem elem magam semmibe par het utan, amig pl. nincs konkretan kimondva, h mi egyutt vagyunk. kerdezz ra nala, h akkor most mi van, mas megoldas nem nagyon lesz.

2021. febr. 15. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9# Ez nem férfi, hanem személyiségfüggő. Ismerkedtem olyan lánnyal, akivel megbeszéltük találkozzunk gyakrabban, nézzük meg mi sül ki belőle, pár hét múlva bejelentette más férfival csókolózott. Egy másik nő fél évre rám összeházasodott valakivel, 3 hónapra rá gyerek lett, azaz jelenlegi férje mellett is aktívan ismerkedett. Aki tovább keresgél az nem biztos benned, valami hiányzik, nem akar elköteleződni, nem azért teszi, mert férfi lenne vagy nő.
2021. febr. 15. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!