Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek rendben van?
35/35
Egy hónapja randizol valakivel, minden jól megy és már hétvégeket töltötök egymásnál.
Még nincs kimondva semmi kapcsolat meg járás, nincs közös élet, de egyértelműen érzed, hogy ez eddig rendben van és akarod.
Egyik nap "párod" üzenetet kap a Tinderről és mivel éppen ebédeltek és ott van a telefonja, akaratlanul is meglátod az értesítést.
Mit tennél?
Kiborulnál? Megpróbálnád megbeszélni?
Szarul éreznéd magad, vagy csak nevetnél ezen egyet?
Ha zavarna akkor max kuldenék neki en is egy értesítést hogy élő p.nci vár 2 méterre tőled :D
De amugy ketlem hogy ettol nálam borulna bármi. Mikor azt érzem minden a sinen van.
5ös
Én megpróbáltam visszafogottan jelezni, hogy nem tetszik erre felháborodás volt a válasz és hogy én nem bízom benne.
nekem még így házasság előtt is jönnek üzenetek pl. loveboxról, pedig utoljára valamikor kamaszkorom után próbáltam használni bármire is
de annyira leszarom, hogy még arra sem esik jól venni a fáradtságot, hogy töröljem magam
az a baj, hogy ezt valoszinuleg csak te erzed ugy, hogy ‘mar-mar kapcsolat’, o meg baromira nem. egy honap az semmi. kitalalom, te vagy a no. sajnos a ferfiaknak teljesen mas elkepzeleseik vannak egy kapcsolatrol.
nekem is rosszul esne, de en mar nem lepodok meg ilyesmin es nem elem magam semmibe par het utan, amig pl. nincs konkretan kimondva, h mi egyutt vagyunk. kerdezz ra nala, h akkor most mi van, mas megoldas nem nagyon lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!