Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem látom boldognak a párok 90%-át?
Figyelt kérdés
Boltban, utcán, munkahelyen bárhol. A legtöbbekről lerí hogy nem boldogok.
Ennyire rosszul választanak vagy nincs jobb alapon?
2021. febr. 14. 22:14
11/14 anonim válasza:
Saját példám tudom irni hiába a párkapcsolat rendben de mindig vannak oykan dolgok ami nyomaszt, most pl az, hogy a vírus miatt megszűnt a munkahelyem rmiatt feszült vagyok és ez látszik rajtam minden helyzetben valahogy mindig ki ülnek az arcomra az érzések én ilyen vagyok.
12/14 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, hogy kellene egy párnak nyilvános helyen viselkedni/kinézni, hogy megbizonyosodj róla, hogy boldogok?
13/14 anonim válasza:
Szerencsére a magyarok többsége azért viszonylag civilizáltan viselkedik az utcán, vagyis nem nyalják-falják egymást. Másoknál meg pont hogy a megjátszás megy ami csak a közönségnek szól, otthon meg mocskosul bánnak egymással. Ezért sem tudod megállapítani egyből, hogy ki boldog és ki nem. Etről függetlenül azoknak is igazuk van akik azt mondják hogy sok kapcsolat ha ló nincs jó a szamár is alapon működik, vagy megromlott évekkel, évtizedekkel ezelőtt. én is ezt látom sok esetben a környezetemben. Időseknél főleg.
14/14 A kérdező kommentje:
Utolsóé az egyetlen őszinte válasz!!!
2021. febr. 16. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!