Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet egyedül boldognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egyedül boldognak lenni?

Figyelt kérdés
Családom van, de párom az nincs, tehát egyedül vagyok. 30 éves vagyok, de az ismerőseim többsége, már házas, és gyerekei vannak, de nekem még párom sincs. Volt már kapcsolatom, de egyik se úgy sikerült, ahogy én azt szerettem volna. Unom már azt hogy randizzak, hogy idegeskedjek, hogy vajon elég jó leszek-e a folytatáshoz, vagy sem. Már akik házasok legalább nem kell ezeken aggódniuk, hogy vajon egyedül maradnak-e. Elfog a szomorúság mikor látom a párokat a közösségi médiában. Velem még a születésnapomat se töltötte senki.
2020. aug. 15. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Tarts ki, járj nyitott szemmel és mosolygósan, csevegősen a világban! 30 évesen ne fáradj bele, ebben a korban még energiabomba kéne, hogy legyél. Ne a magányt tűzd ki célnak! Ragadj meg minden alkalmat emberekkel való találkozásra, csatlakozz közösségi tevékenységekhez, online társkeresőkhöz, az ismerőseidnek mondd meg, hogy ha van megfelelőnek tűnő szabad férfi, hozzanak össze. Nem kell idegeskedni azon, hogy elég jó leszel-e, ez nem a te elég jó-ságodról szól, hanem az összeillésről. Ahhoz, hogy egy bejöjjön, sokkal kell megismerkedni.
2020. aug. 15. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Azt nem tudom (és szerintem senki se) megmondani, hogy te személy szerint hogyan lehetnél boldogabb, viszont egy valamit tudok tanácsolni, ami segíthet téged a boldoggá válás és a megelégedettség útján: töröld le magad minden közösségi média oldalról és ne nézegesd az ismerőseidet. Az ott lévő dolgok nagyrésze fake, a külvilágnak szól, és van egy régi mondás, mely szerint mindenhol ég a ház, csak senki se kiabál. Na, ezt a mondást követik manapság facebookon, instagramon meg tököm tudja még hol, és kiabálás helyett vigyorognak az égő ház ablakából, mintha minden rendben lenne.
2020. aug. 15. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:
32%

30 évesen tudnod kellene hogy az hogy valaki hàzas az nem garantàlja hogy nem fog egyedül maradni később.

29 vagyok, egyedülálló és semmiért nem adnàm.

2020. aug. 15. 21:28
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Te most nő vagy?
2020. aug. 15. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Elsősorban magadban kell boldognak lenni.

Aki erre nem képes,az párban sem fog.

2020. aug. 15. 21:34
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Egyedül jobb.
2020. aug. 15. 21:50
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

Én is hasonló problémával küzdök, bár én jelenleg nem vágyok párkapcsolatra. De körülöttem mindenki párban, vagy házas, vagy terhes, vagy terhes akár lenni, esetleg már gyereke van. Én is azt hallom, hogy biológiai óra így, meg úgy és nekem is ideje lenne szülni. 🙄

Ez se jobb.

2020. aug. 15. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még egy kapcsolatom sem volt így 22F ként pedig régebben lehetett volna mert többen is akartak velem járni, hülye voltam mert beszari voltam,most meg mint te fel adtam a dolgokat és a terveimnek élek, igaz ha esetleg valaki olyannal találkozom akkor lehet szerencsém lesz,ez van. Egyébként társas lények vagyunk szóval a legjobban akkor lehet jól érezni magadat pl egy adott helyszínen vagy eseményen ha ezt valakivel áttélitek egyedül sosem lesz olyan jó,ezt tapasztalatból mondom mert volt lehetőség mind a kettőt ki próbálni de egyedül sosem lesz olyan jó mint egy másik emberrel.
2020. aug. 15. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
#5-ösnek teljesen igaza van, először egyedül kell boldognak lennünk. Minden ember lelkéből hiányzik egy puzzle darab, melyet a másik ember tölthet be, de addig is a meglévő darabjainkkal kell boldogulnunk, hogy mire az utolsó puzzle darab is illeszkedik hozzánk, minden tökéletes legyen.
2020. aug. 15. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!