Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet egyedül boldognak...

Lehet egyedül boldognak lenni? Hogyan?

Figyelt kérdés

Se barátok. Se párkapcsolat. Se normális, szerető család.

Lehetek így boldog vagy a depresszió teljesen felemészt majd?

2018. márc. 27. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én ilyen helyzetben vagyok, és lelkileg össze vagyok törve, a depresszió uralkodik felettem.
2018. márc. 27. 20:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Dettó. Nem tudom hogy törjek ki ebből az évek óta tartó állalotból...
2018. márc. 27. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Esetleg internetes baratkozas? Ha mashogy nem megy..
2018. márc. 27. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Barátkozhatnál egyessel..
2018. márc. 27. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Korod, nemed?
2018. márc. 27. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Tartósan nem lehet egyedül boldognak lenni. Vannak pillanatnyi örömök, de ahogy jönnek, el is szaladnak és marad az egyedüllét. Nem zárkózom el a netes ismerkedéstől, de már egyátalán nem hiszek benne. A sok neten kapott pofonból nem tudok önbizalmat építeni. Ha ezek személyesen történtek volna, már rég a pszichiátrián lennék. Taszítom az embereket.
2018. márc. 27. 21:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezt már a kérdésben feltüntetheted volna,hogy lány vagy!

Tucatjával fognak rád irni,bezzeg ha fiu lennél...

2018. márc. 27. 22:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom! Velem is ugyanez van. Párkapcsolat nuku. Barátok nincsenek, csak egy kevés felszínes haver akikkel már egyre ritkábban találkozom (gondolom ez is a korral jár, 23/F vagyok). Normális, szerető család... ha szigorú értelemben nézzük akkor az sincs. Elvagyunk otthon egymás mellett mint az albérlők (igaz, hogy a konfliktusok sem jellemzők). Magányosnak mondhatom magam. Igazából az a baj, hogy nem élem az életem. Munkanélküli vagyok, elvagyok otthon egy vidéki kisvárosban, nem történik soha semmi. A napok, hetek, hónapok tökéletesen menetrendszerűek. Még a haveri találkozások is mindig ugyanolyanok.
2018. márc. 27. 22:28
 9/12 anonim ***** válasza:

23 éves létemre a nosztalgiázás a legfőbb időtöltésem.

Előző voltam.

2018. márc. 27. 22:31
 10/12 anonim válasza:
100%

#3. Az internetes barátkozásnak sajnos nem sok értelme van, amikor ki kerülsz a házból ugyanúgy tudod, hogy nem számíthatsz senkire és egyedül vagy(tapasztalat). Én csak azt tudom ajánlani, hogy merj Te lépni, ne várj, hogy más lépjen feléd. Nyilván benne van a pakliban, hogy csalódni fogsz, de az még mindig jobb, mint a depresszió. Esetleg pszichológushoz sem ártana elmenned, sőt. Nehéz lépés, de hidd el megéri.:) Ne akarj egyedül boldognak lenni. Nem lehet! Kitartás! :)

19F.

2018. márc. 28. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!