Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem látom boldognak a párok 90%-át?
Boltban, utcán, munkahelyen bárhol. A legtöbbekről lerí hogy nem boldogok.
Ennyire rosszul választanak vagy nincs jobb alapon?
Cica, dolgozunk, keveset keresünk, fáradtak vagyunk, nem viháncolunk.
De ettől még szeretjük a párunkat.
Ennyire asszimetrikusan választanak. Hiába van akárhány férfi, aki mindent megadna az adott nőnek, ha az adott nő nem érez vonzalmat iránta, akkor hiába minden.
Ha pedig egy férfi sokáig magányos, akkor összejöhet olyannal, aki maximum külsőre jön be neki, amúgy személyiségre nem és ez felőrli a kapcsolatot. Vagy a külsőt áldozza be és megpróbál vonzalmat erőltetni egy olyan nő iránt, aki belsőre oké, de a szex nem fog jól működni.
A menő csávók meg gyakran megunják a 200+ numera után és az életmódjuk miatt egy idő után szükségük lesz a stabilitásra és ha egy nő eléggé nyomul rájuk ebben a periódusukban és bejön nekik, akkor beadják a derekukat és feleségül veszik. De aztán ők meg rájönnek, hogy lehet a legjobb nő is, akkor is megunják, mert nem bírják a kötöttséget.
Esetleg mindkét fél oldaláról ez a "ha nincs ló, szamár is jó" mentalitás.
Szóval ezért sz..r a kapcsolatok 90%-a.
A többi válaszoló, aki pedig ezt tagadja vagy nem lát annyira bele az emberek veséjébe, mint te és én vagy simán csak jóval magasabb az ingerküszöbük és jónak tartják azt, amire mi már simán rávágjuk, hogy sz...r, aztán persze vészmadárnak meg cinikusnak minket, amikor x év után jövünk azzal, hogy "Na ugye, hogy megmondtuk, hogy ez lesz?" - pedig valahogy mindig be szokott jönni... És még az érintetteknek sem kell mondani, elég ha a kívülállóknak mondjuk ők meg utána néznek, hogy olyanok vagyunk, mint Nostradamus.
"Az a sok kontroll, elvaras. Add meg a jelszavad. Ha nem nezhetm meg az uzeneteidet akkor biztos titkolsz valamit. Kik az ellenkeo nemu ismeroseid a f.bukon? Hany partnered volt eddig? Mit es hogyan csinaltatok? Mindent mondj el! Ne beszelgess mas lanyokkal is, hiszen itt vagyok en neked. Baratokkal akarsz lenni? No, ne mar! Ha nem ulhetek ra a szadra illetve nem elvezhetem tele a szadat akkor nem is szeretsz!"
He? Mondjuk a vége nem is hangzik olyan rosszul :D
Mert rengetegen csak a társadalmi konvenciókat követik "párválasztásnál": Nekem pár kell, mert a barinőmnek, a barimnak is van, így nem maradhatok le...
Szégyen az ilyen nemgondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!