Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak akkor érzem magam boldogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak akkor érzem magam boldognak és motiváltnak ha van valakim?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok. Magányos és szeretethiányos. Mikor van valakim, boldogabb vagyok és motiváltabb. Olyankor szivesebben kelek fel, többet teszek magamért és a céljaimért. Szivesebben megyek el edzeni és mindent örömmel csinálok. Viszont ha nincs senkim, minden sötétebb és semmihez sincs kedvem. Nem tesz boldoggá semmi. Régóta nem volt komoly kapcsolatom. Normális hogy csak akkor tudok teljes életet élni ha van valaki mellettem?
2019. dec. 25. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Biztos lesz majd aki itt megmondja, hogy önállóan is boldognak kell lenne és aki nem boldog önállóan annak nem való a kapcsolat.

Sajnos van abban valami amit leírsz. Hiába vannak barátok, hiába van jó munkahely, hiába vannak meg az anyagiak, ha nincs párod, nincs igazán melletted senki, csak a szüleid, ha élnek és jó velük a kapcsolatod, ha ez nem így van akkor nagyon egyedül vagy a világban. Ami rossz érzés.

2019. dec. 25. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt fogják mondani, hogy nem az, de ez csak részben igaz. Ha van baráti köröd, családod, abban az esetben a nem normális. Ha szó szerint nincs egy aranyhalad sem, akkor normális szerintem.
2019. dec. 25. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is mindig így voltam. Nem volt párom, akkor nem is igazán volt miért dolgozni, felkelni, bármit is akarni. Kapcsolatom volt, akkor már volt miért, kiért.
2019. dec. 25. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Tutod, kedves kérdező, átérzem a problémádat. Nekem annyit sikerült változtatnom, hogy csak néha villan be ez az érzés, hogy de jó lenne, ha valakit megölelhetnék, és az, hogy valaki rajongjon a szeretetemért, akin láthatom azt, hogy része vagyok az életének, aki megnevettet egy apró érintéssel. Én megtalálom a napokban azt, amiért érdemes dolgozni, csak ilyenkor ünnepeken gyakrabban rámtörnnek a fentebbiek. Ha gondolod, beszélgessünk, szívesen megismernélek. Hülyén hangzik, de nem tudom máshogy most megfogalmazni: nagyon szeretek szeretni.
2019. dec. 25. 19:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen a motiváció nem árt. Van akinek társ nélkül nem megy.

Sajnos tudni kéne az embernek, hogy...

Miért kel fel reggel?

Miért megy el dolgozni?

Miért rakosgatja a pénzét?

Mi értelme az életemnek?

A legrosszabb a magány akkor a legsebezhetőbb az ember, és nem csak attól lehet magányos valaki ha nincs párja/társa.

Ez után pedig ha nem jön ki belőle és nem látja a célt akkor mély depresszióba süllyedhet.

És egy depressziós magába zárkózott ember, még nehezebben fog társat találni.

És minél mélyebbre süllyed annál nehezebb lesz egyedül kimásznia belőle.

ÉS ide már sokminden beletartozik...

- milyen munkát végez...milyenek a kollégák

- vannak e barátai

- van e családja, rokonok

- van e élete a munkáján , a heti bevásárlásán, és a munkája és az otthon között eltöltött utazáson, és az interneten kívül? ----> ugyan is ez az élet jellemző a legtöbb emberre, sok embernek csupán ennyi az élete.

2019. dec. 25. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Azt írod, régóta nem volt komoly kapcsolatod. Ez freudi elszólás, hogy azért rendszeresen van, aki kupakol?
2019. dec. 25. 19:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban az önértékelésedet és az életviteleden kellene dolgoznod, mert most gyakorlatilag azt várod, hogy a leendő párod tegyen téged boldoggá, ami viszont gáz. Meg kéne találnod azokat a motiváló, boldogító dolgokat az életben, ami doppingol és akkor megérkezik a társ is!
2019. dec. 25. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
mert egy buta, társfüggő vagy
2019. dec. 25. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
7: Ez is sántít. Az életemnek minden területén boldognak érzem magam, mégsem volt még senkim és elmúltam 30. Csak nem akar társam lenni senki, bármennyire egyben van az életem más területen. (barátok, hobbik, karrier, stb)
2019. dec. 25. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy khutyáát. :D
2019. dec. 25. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!