Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több 100000-es facebookos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több 100000-es facebookos társkereső csoportokba rakok ki képet írok mellé valamit de le se carnak a nők,valószínűleg nagyon csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 16:27
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Egyébként a nők konkrétan nulla energiát fektetnek a társkeresésbe. A legtöbb nem is válaszol, vagy csak hosszú órák múlva beböfög valamit,

a férfinak kell szórakoztatni a nőt,nem tudtad?:)

ha a férfi szótlan nézzük bolond leprásnak,ha a nő az,bánjunk vele kisgyerekként és szórakoztassuk

2021. febr. 12. 17:29
 12/23 A kérdező kommentje:
közbe nézelődők,más férfiak képe alá írnak,ha nem is társkeresési szándékkal,engem meg szimplán levegőnek vesznek
2021. febr. 12. 17:39
 13/23 anonim ***** válasza:

"facebookos társkereső csoport" el kell szomorítsalak, de ez szerintem kvázi kamu az összes, a direkt ilyen társkereső oldalakon is bunkók a csajok, vannak kamuk nem még a társkereső csoportokban. Máshogy mondom az ott lévők nagy része valószínű amúgy is pasi és azon belül is valami teljesen vesztes no life gyökér... (ezt nincs hova szépíteni, tipikusan az ilyenek írják a facebookon a csajok képei alá szépvagytetszeldugnálak vagy egyéb szánalmas dumát és társai) ezeket a csoportokat nyugodtan leépítheted.

Másrészt az online ismerkedés mostanság ilyen, ha nem vagy egy hatalmas casanova brad pitt akkor sikerességi ráta alacsony lesz ezt szokd meg, vagy ha zavar akkor ne ismerkedj online.

2021. febr. 12. 17:42
 14/23 A kérdező kommentje:
nem kamuk,sok városombeli is fennt van
2021. febr. 12. 17:44
 15/23 A kérdező kommentje:

Másrészt az online ismerkedés mostanság ilyen, ha nem vagy egy hatalmas casanova brad pitt akkor sikerességi ráta alacsony lesz ezt szokd meg, vagy ha zavar akkor ne ismerkedj online.

élőbe ugyanaz kell....:a férfinak kell szórakoztatni a nőt,nem tudtad?:)

ha a férfi szótlan nézzük bolond leprásnak,ha a nő az,bánjunk vele kisgyerekként és szórakoztassuk

saját bőrömön tapasztaltam....

2021. febr. 12. 17:45
 16/23 A kérdező kommentje:
normál társkeresőkön is fent vagyok x éve,írhatna pár férfi ide,hogy őket is lecarják-e
2021. febr. 12. 17:47
 17/23 anonim ***** válasza:
ezek a fb csoportok szánalmasak "izsmerkednékk nagyon teccessz léccci irj hateis gondolod" szintű emberek kommentelgetnek összevissza a legtöbb ilyen csoportban
2021. febr. 12. 17:52
 18/23 A kérdező kommentje:

ezek a fb csoportok szánalmasak

ha így van,mért van fent több tízezer nő?és posztolnak képet percenként,csak nem azok a fránya lájkok számítanak annyira?

2021. febr. 12. 17:54
 19/23 anonim ***** válasza:
18 valószínűleg igen. Általában ha 55 éves Gizike néni kirak egy képet "sziasztok" , akkor jön 30 "teccessz, ismerkednék" komment rá
2021. febr. 12. 18:10
 20/23 peca1000 ***** válasza:
Lejjebb kéne adni az igényeket, és lenne nőd is. Meg kicsit szedd rendbe magad. Aki meg beszélgetni akar randi előtt veled a neten, mond meg, hogy erre nincs időd, hogy gépelgess, meg macerás is. vagy pár napon belül tali van, vagy mást keresel.
2021. febr. 12. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!