Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyenek vagytok azzal a férfival , aki nem csak szimpatikus, hanem többet is szeretnétek tőle?
Igazából mi értelme lenne rabolni egymás idejét? Nem veszíthetek semmit. Ha egyetért, rendben van... Ha nem, akkor az is.
4.voltam :D
10-es vagyok
EZAZ. ezt magyarázom én is. Miért kell felnőtt embereknek játszani, hogy jaaaj józsi rám nézett, de nem szólított le, pedig az ő dolga lenne és úúúgy szeretném...
Ha akarsz valamit, te is tehetsz érte és lehet jól, vagy rosszul sül el. De legalább teszel a dologért. Nincs vesztenivaló.
De egyébként tényleg nagyon meg tudnak lepődni a határozott nőkön. Én mindig azt kapom, hogy ez nem túl nőies és, hogy 'Muszáj mindent kimondanod?' . Hát barátom, akkor ez van. Nekem nem áll jól a hajcsavargatás-röhögcsélés kombó. Én szenvedélyes típus vagyok, nem kislányos.
4.voltam :)
Attól függ, hogy ez a minden kimondás bunkó dolgok kimondása, vagy más dolgok.
A pózolástól én már hányingert kapok, pl tinderen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!