Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyenek vagytok azzal a férfival , aki nem csak szimpatikus, hanem többet is szeretnétek tőle?
Volt ilyenben részben és a durva, hogy mindenkinek feltűnt az adott illetőn kívül. Utána, mikor felvilágosították, akkor közölte, hogy rám ő csak barátként, beszélgetőtársként tekint.
Egyébként úgy viselkedek, hogy kicsit zavarban vagyok, pedig amúgy nem jellemző rám, de ettől független keresem a társaságát és így "szünetekben" odamegyek beszélgetni pár percet bármilyen ürüggyel, valamint együtt megyünk a munkahelyi étkezdébe ebédelni és minden "nyűgjét" meghallgatom akkor is, ha épp olyan, ami nem érdekelne egyébként, ha más mondaná.
Hát, nálam ez érdekes, mivel én éppen passzívabbnak tűnök olyannal, aki tényleg bejön 😅
Valószínűleg azért, mert nem akarok magamból hülyét csinálni 😃
Szívás
Aki nem szamit, azzal jofej vagyok, laza es normalis.
Aki tetszik, azzal szenvedek, es hullamzik a zarkozottsag es az flort, attol fuggoen, hogy latok-e remenyt, vagy teljesen el vagyok keseredve.
Mivel ritkan tetszik meg valaki, de az nagyon, rettegek, hogy elcseszem. Nem a viszonzas aggaszt, az meg szokott lenni, de retteges attol, hogy akadalyba utkozik.
4.
Vegre egy no, aki nem jeleket kuldozget meg varja a semmit. Jol csinalod, helyes. Osszetennem a ket kezem, ha vegre nem kene ertelmezo szotar a jelekhez, vagy addig tancikalni a dolog korul, amig teljesen egyertelmu, hogy akarna tolem valamit a leanyzo.
Felvallalod az erzeseid, gondolataid. En pl ezt is keresem a masikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!