Nektek mik azok a tulajdonságok, amik miatt valaki szimpatikus lesz számotokra és szeretnétek közelebbről megismerni, esetleg felnéztek rá?
Érdekes kérdés: megfogalmazni nehéz, de pl.: egy Elon Musk-hoz hasonló ember ilyen az én értékrendemben.
Vonzó az adott személy műveltsége, érdeklődési köre, néha durvasága, logikája, akaratereje.
Műveltség, de azon belül is az ahhoz kellő tudás, hogy legyen saját véleménye, + álljon is ki mellette
Valaki akitől lehet tanulni, (kevésbé zavar ha egy “kapcsolatban” én vagyok a “műveletlenebb”, jobban örülök ha lehet mellette fejlődni. Nem bírom elviselni a buta embereket, akiknek nincs saját véleményük semmiről. )
Az első amire felfigyelek, a nyugodtság, ami mondjuk akkor látható igazán, ha egy stresszes helyzet adódik. Szeretem, ha valaki nem kapja fel a vizet hamar (pláne kis semmiségért). Továbbá szimpatikus, ha valakinek pozitív a személyisége, és ez érezhető a lényében, de ez nem azt jelenti, hogy a mosoly rá van fagyva az arcára, mert ez mélyebbről jön.
Vagy egyszerűen csak nagyon hasonló a gondolkodásunk valamiről, esetleg olyan dolgot tesz, ami számomra nagy hangsúllyal bír, akkor vágyom megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!