Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ilyenkor nem érzitek rosszul magatokat?
Akarsz tole valamit vagy nem?
Akarsz tenni a dolgokert, vagy minden ferfirol feltetelezed, hogy ezt direkt csinalja es elvezi?
Szimplan kerdezd meg, hogy mi a helyzet vele, mostanaban eltunt.
Ha nincs valasz, akkor lepj tovabb, ennyi.
18: 2.5 éve edzek, ezalatt sokat olvastam az edzéselméletről és gyakorlati tapasztalatot is szereztem. Közben az utóbbi 1 évben egy db edzést se hagytam ki és azt se mondom, hogy nem fejlődtem semmit és a való életben nem nézek ki sokkal jobban, mint régen. Sajnos viszont úgy továbbra sem nézek ki, hogy ki tudjam tenni a félmeztelen képemet instagrammra/tinderre és nem is hiszem, hogy 2021 -ben sikerülni fog.
Közben ugyanakkor láttam a teremben ilyen kis 16 éves gyerekfejű kölköt, aki 3 hónap alatt kigyúrta magát, miközben a feje is sokkal agresszívabb lett. Sajnos a tinderen ezek matchelnek a mai nőkkel.
A beszélgetés elején még nem gáz ilyet csinálni
Én is tűntem el férfiként a beszélgetésből, de azok vagy kamus bűnronda csajok voltak, akiknek a képétől is russzullét kerülgetett, vagy 1 értelmes magyar mondatot nem tudtak összerakni a beszélgetés során.
Nekem eddig ezek jutottak, nem sajnáltam őket, engem se sajnál senki
Én is gondolkoztam már ezen.
Lehet túl kedvesek vagyunk és már a randi első öt percében fel kellene vállalnunk magunkat, hogy "húzzál haza csajszi, mert bűn ronda vagy és nem akarom elfecsérelni a drága időm" De kíméletesek vagyunk mi fiúk és végigvárjuk mosolyogva a randi végét.
Én egy héten keresztül beszélgettem egy 20 éves lánnyal, és az első kérdéseim között szerepelt, hogy ugye nem fog eltűnni szó nélkül. Azt mondta, hogy nem, és undorítónak tartja ezt a szokást. Aztán a randi előtti napon ok nélkül szétvált. Nem törölte magát, mert másik fiókról láttam a profilját. Na, ennyit a nők szavahihetőségéről.
29F
#27-28 igen, nekem is a sokadik lány akivel éjszakákon át beszélgetünk, aztán egyszer csak nemír. Írok neki, flegma, ritkán válaszol, utána meg eltűnik teljesen.
Esetleg 1 hét után előáll valami totál kamu indokkal, miért tűnt el, de folytatni persze akkor se szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!