Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ilyenkor nem érzitek rosszul magatokat?
Ez manapság nem kirívó viselkedés egyik nem esetében sem. Hozzá kell szoknunk és le kell őket tudni azzal, hogy ők ilyenek.
Bár velem is előfordult már, de annak mindig az az oka, hogy úgy érzem, hogy a másik fél nem élvezi a beszélgetést. Így én sem.
De most is eltűnt az egyik ismerősöm akivel beszélgettem - az okát most sem tudom. Csak úgy. Gondolom valami rosszat írtam. Sosem fogom megtudni.
Mit kattogtok már ezen? Két nap beszélgetés után mit akartok? Értékeljen ki titeteket? Osztályozzon?
Szerintem ha egy randiig sem jút el a dolog akkor nincs senkinek semmilyen kötelezettsége. Beszélgettetek, nem voltatok egy hullámhosszon, az egyik fél tovább áll. Lehet úgy venni, hogy nem érdekled és kész. Azonban ha egy randi után tűnik el az illető akkor szerintem is szemétség.
A nőknek amúgyis egy személyreszabott rádió kell. Ha egy percre is abbahagyom a szórakoztatásukat máris egy másik férfival csetelnek. Egy hiperaktív óvodás figyelmét könnyebb fenntartani mint egyes személyekét.
Mielőtt leoltanátok, csak szólok, hogy velem is sok nő eljátszotta ezt. Ez van, nem kell mindent annyira személyesen venni. Miért is számítana ha egy idegen személy két nap beszélgetés után elmondja a véleményét? Kéne szomorkodjak? Nem is volt ideje megismerni. Az már más, hogy az addigiak alapján úgy döntött, hogy nem akar többet beszélni velem. Attól még a véleményének sok jelentősége nincs...lehet számára unalmas vagy, a következőnek pedig től sok. Legyetek önmagatok, ne alázkodjatok meg nagyon és minden rendben lesz.
7-esnek igaza van. Amúgy ez a netes ismerkedés átka. Idegenekkel ismerkedtek, akikkel nincs semmi kötődés.
Ha a való életben ismerkednétek, olyan emberekkel, akikkel van közös ismerősi körötök, akkor legalább járna egy szakítás nektek. Így nem jár, akkor se feltétlen, ha egy ideje együtt vagytok, mert ha nincsenek közös ismerősök, akkor a gerinctelenebbje úgy érzi, megteheti, hogy simán ghostingol. Ugyanez van titkos kapcsolatnál, amikor mások nem tudhatnak róla. Ennyit számít a külvilág véleménye. Elég szánalmas, de ez van.
Nem, mivel nem ismerkedek senkivel :D
De ha mégis, akkor én az alapján szoktam eldönteni, hogy mennyire érdeklődik irántam az adott csaj. Ha csak én kérdezek, ha csak én írok hosszú mondatokat, ha csak én vagyok aki szinte azonnal reagál, akkor szó nélkül lelépek, mert nem érdeklem a másikat. Minek törjem akkor magam? Volt ilyen nem egy nem két eset...
Ha a csajt érdekelném akkor rámírna, hogy miért tűntem el, miért nem válaszolok stb. De általában nem szoktak, csak szó nélkül ők is ugyanúgy eltűnnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!