Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti nem erzitek rosszul magatokat ha a parotokkal filmeztek es a filmben meztelen csaj van, vagy egy "kivanatos" nő szerepel a filmben?
nekem moziban volt ilyen.
Volt árpa attilának az a filmje amikor erdélyben vannak ügyvédek, és vadászat közben egymást legyilkolásszák.
No abban volt pár szexjelenet is, magyar filmhez képest elég jó volt.
Szóval a jelenet közben a csajomra néztem, ő meg rám, és már húzta is le a cipzárom.
Ott középen(utolsó vetítési nap) senki nem volt, és kicsapta úgy, hogy majdnem egyszerre mentem el a csávóval a filmben.
Bocsi, hogy nem csajként írok ide, de el kell mondjam, hogy én is rosszul érzem magam az ilyen jeleneteknél, pontosan azért, mert attól tartok, hogy rosszul esik neki...
Ahogy férfiként sem lehet vidám dolog az olyan jelenet ahol kőizmú testépítők és négerek vonulnak fel. Bár szerencsére ilyen jelenetet még nem láttam.
Ilyenkor mindig zavarba jön a párom,rám néz,mindketten elmosolyodunk...mint két éretlen gyerek:D
De sose zavart,ha pucér nőt láttunl együtt egy filmben.
Biztos bizarr amit írni fogok,de ilyenkor mindog felerősödok.bennem a „vágy”,hogy pucérkodjak a párom előtt,persze nem a film közben. Az a helyzet,hogy szeretek pucérkodni,egy szál bugyiban lenni a barátom előtt,hogy gyönyörködjön bennem. Érezteti velem,hogy szép vagyok neki. Talán ezért sose zavart,ha rajtam kívül más nőt is látott nár pucéron
"Ahogy férfiként sem lehet vidám dolog az olyan jelenet ahol kőizmú testépítők és négerek vonulnak fel. Bár szerencsére ilyen jelenetet még nem láttam."
Engem soha nem zavart, a négerek meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!