Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ilyenkor nem érzitek rosszul magatokat?
Amúgy egyetértek, lehet érezni ezt, csak amikor van heti 2-3 match és az összes hónapok óta ezt játsza akkor nagyon elkeseredett lesz az ember egy idő után. Volt aki első randi után tűnt el úgy, hogy még 2 hétig hitegetett utána, lesz második....
#10 vagyok
Ja ezek persze nők voltak. Eddig 2x volt olyan, hogy konkrétan én vetettem véget ilyen beszélgetésnek / randizásnak. Mind a kétszer megírtam neki, kb mi volt a gond (mentalitás beli különbség & ő ugyan lelkesen írt de nagyon ritkán, eleinte sokszor lemondta a randit) Mind a kétszer megköszönte a csaj, hogy korrekt voltam.
btw. Ha eltűnt a pasi, te nem tudsz írni neki, hogy józsikám mi a helyzet, eltűntél?
Jaaa nem, a nők nem csinálnak ilyet...értem
9 és biztos egy siklóvállú, ezért mindenféleképp a másik fikázásával szeretné kompenzálni a hiányosságait. Ez a mentalitás. Ócsárolni a riválisait, majd ettől jobb lesz!
Ha valamiben xar vagyok, akkor nemám próbálok javítani rajta, hanem aki jó benne, azt kell mindjárt elmondani mindennek!!
De egy szerencsétlen negatív fa$ vagy! Ezért nincs nőd sem.
"De egy szerencsétlen negatív fa$ vagy! Ezért nincs nőd sem."
te beszélsz fikázásról, mi?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!