Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ti ilyenkor nem érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ilyenkor nem érzitek rosszul magatokat?

Figyelt kérdés
Ismerkedtek egy csajjal és utána szó nélkül eltűntök, nem keresitek többet? Nem érzitek ilyenkor hogy ez milyen sértő? nem szégyellitek vagy érzitek kicsit rosszul magatokat?
2021. febr. 8. 22:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Amúgy egyetértek, lehet érezni ezt, csak amikor van heti 2-3 match és az összes hónapok óta ezt játsza akkor nagyon elkeseredett lesz az ember egy idő után. Volt aki első randi után tűnt el úgy, hogy még 2 hétig hitegetett utána, lesz második....

2021. febr. 9. 06:39
 12/29 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Ja ezek persze nők voltak. Eddig 2x volt olyan, hogy konkrétan én vetettem véget ilyen beszélgetésnek / randizásnak. Mind a kétszer megírtam neki, kb mi volt a gond (mentalitás beli különbség & ő ugyan lelkesen írt de nagyon ritkán, eleinte sokszor lemondta a randit) Mind a kétszer megköszönte a csaj, hogy korrekt voltam.

2021. febr. 9. 06:43
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Nem kell nyafikázni, egyenjogúság van, nem csak nektek lehet.
2021. febr. 9. 07:36
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem manapság már kevés férfi érzi magát sz.rul emiatt, köszönhetően a "nőtársaknak" akik ehhez hozzáedzik a társadalom másik felét. Úgyhogy, nem csak kiállni kell egymás mellett, hanem ilyenkor elviselni, hogy ezt bizony nem a férfiak sz.pták ki a kisujjból.
2021. febr. 9. 08:06
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Ugye milyen erzes. Pont olyan, amikor a lanyok csinaljak ezt.
2021. febr. 9. 11:05
 16/29 anonim ***** válasza:

btw. Ha eltűnt a pasi, te nem tudsz írni neki, hogy józsikám mi a helyzet, eltűntél?

Jaaa nem, a nők nem csinálnak ilyet...értem

2021. febr. 9. 12:22
 17/29 anonim ***** válasza:
A bunkóság mára teljesen normális viselkedés, igen.
2021. febr. 9. 13:42
 18/29 anonim ***** válasza:

9 és biztos egy siklóvállú, ezért mindenféleképp a másik fikázásával szeretné kompenzálni a hiányosságait. Ez a mentalitás. Ócsárolni a riválisait, majd ettől jobb lesz!

Ha valamiben xar vagyok, akkor nemám próbálok javítani rajta, hanem aki jó benne, azt kell mindjárt elmondani mindennek!!

De egy szerencsétlen negatív fa$ vagy! Ezért nincs nőd sem.

2021. febr. 9. 14:04
 19/29 anonim ***** válasza:

"De egy szerencsétlen negatív fa$ vagy! Ezért nincs nőd sem."

te beszélsz fikázásról, mi?:D

2021. febr. 9. 15:07
 20/29 A kérdező kommentje:
16-os, de nem ciki ezt megkérdezni? Mintha számon kérném, hogy miért tűnt el.
2021. febr. 9. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!