Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit úgy érzitek rosszul csináltatok?
Mik azok a dolgok, amiket úgy érzitek nem csináltatok jól egy kapcsolatban, de fejlődtetek azóta benne, vagy tiszta lappal kezdtétek az adott dolgot? Milyen tanulságokat vontatok le, mik voltak a legnagyobb dolgok amiken változtatni kellett?
Esetleg ha nem sikerült, mi volt végül az ok, amiért szétváltak az útjaitok?
1. Átvettem a viselkedését.
Sosem voltam egy féltékeny típus, de szépen lassan már mondhatni én is azzá váltam. Kb. egy év alatt elvágott a barátaimtól, megtiltotta, hogy x emberekkel beszéljek, állandó elszámolással tartoztam felé akármit csináltam. Ezután egyetlen egy dolgot kértem csak tőle, hogy egy olyan lánnyal ne találkozzon, aki szerelmes volt belé, illetve aki rólam kamu állításokat terjesztett a saját tanáraimnak. De kellett neki, hogy a csaj a csicskása legyen, illetve tetszett az egójának a rajongása, így nem bírta ki, természetesen találkoztak.
Nem szabad hagyni magad, azt meg főleg nem, hogy megváltoztasson a másik személy.
2. Vonzalom hiánya
Hiába volt meg a lelki összhang teljes mértékben, csodálatos nyugodt, elfogadó kapcsolat, de egy idő után valahogy kibukik a dolog. Végülis a pasi volt az, aki "megunt", de ez lehetett annak az oka, hogy én nem úgy tekintettem rá, ahogyan azt kellett volna, megérdemelte volna.
3. Nem illettünk össze
Más elvárások, más szokások, elbeszélés egymás mellett, veszekedések.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!