Ti amikor tanultok és órákat töltötök el vele, nem érzitek (néha) úgy, hogy semmit nem haladtatok, semmit nem csináltatok? Mert én igen!
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 11:47
1/9 MrPifta válasza:
tarts egy kis szünetet, utána máshogy fogsz hozzáállni
2/9 Bálint117 válasza:
De, nagyon is! Kis szünet, friss levegő 5-10 perc, utánna jobb lesz!
3/9 anonim válasza:
én nem szoktam otthon tanulni :D
figyelek órán és ennyi
de mondjuk verstanulásnál szokott ilyen lenni
4/9 anonim válasza:
Nekem csak akkor,ha nagyon nincs kedvem,és mindig hisztizek,hogy nem akarok tanulni.
5/9 anonim válasza:
Én ezért tanulok mindig az utolsó pillanatban, mert akkor muszáj rendesen figyelni vagy megszívod másnap. :)
6/9 A kérdező kommentje:
egyetemen ti is?
nagyon szar ez az érzés...
Ezt leginkább akkor érzem, amikor sok vizsgám van, és összesűrűsödik minden
2014. jan. 1. 14:27
7/9 anonim válasza:
Én egyetemre járok, mint ahogy látom te is...
Általában az utolsó pillanatban kezdek el tanulni. Ilyenkor nagy a nyomás, és mindent beleadok, hogy figyelhessek. Mert célom a vizsga lerakása.
Persze, van amikor már nem tudok figyelni, ilyenkor kell egy kis szünet. Mondjuk uzsonnázok... És utána folytatom.
8/9 anonim válasza:
Engem maga az szomorít el mikor átnézek egy jó részt, értem is, aztán végigfutom h na basszus mennyi van még...
9/9 A kérdező kommentje:
igen, szörnyű felismerés....
2014. jan. 1. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!