Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, zavar ha a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavar ha a nőnek nincs diplomája?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy orvos pasival, én pénzügyi területen dolgozom, de nincs diplomám. Úgy érzem, hogy ez őt zavarja, hisz okosabb tőlem és többet is keres. Titeket ez zavar?
2021. febr. 6. 19:47
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

#40 Látod, már megint nem értelmezted amit írtam. Mikor beszéltem én saját magamról? Itt csak te beszélsz magadról és dicséred magad, mert önbizalom hiányos van e téren és próbálsz kompenzálni úgy, hogy másokat leszólsz, mint pl. a kollégáidat. Én éppen írtam is, hogy mint a diplomás úgy a nem diplomás emberek között is vannak olyanok, akik nem tudnak viselkedni, kulturáltan társalogni. Te minden negatív dolgot próbálsz azokra nyomni, akik diplomások. Szerinted ez így rendben van?

Magyar egyetemeket nem mondanám, hogy olyan nehéz ahogy te fogalmaztál: "ki$e**elni". "Szép" szó, mellesleg.

Igen, vannak beképzelt, öntelt emberek. És igen, sokszor ok nélkül azok. Te ezt csak nemrégiben fedezted fel? Mit foglalkozol mással, ha megkérdezhetem? Mindegyikőjüknek beolvasol, ha nem megfelelően viselkednek? Felnőtt emberek és (sajnos) úgy viselkednek ahogyan akarnak, olyan kellemetlen helyzetbe hozhatják magukat, amilyenbe csak akarják (szó sincs róla, hogy helyes lenne). Nem tagadom, párszor én sem tudtam szó nélkül hagyni egyes emberek véleményét, de csak mert rettenetesen fárasztó, amikor pl. tudományról okoskodnak olyanok, akiknek közük se volt egész életükben a tudományhoz. Na de hát manapság ott a tv, az megmondja a tutit. Egy előző kommentekben említettem is, hogy tudok olyan embereket, akinek nincsen tv az otthonukban. Le lettek sznobozva. Miért is? Mi van, a tv előtt nem volt élet a Földön? Minden a tv-vel kezdődött? Miért nem írjuk át a történelmet tv. előtti és tv.utáni időre akkor az i.e. helyett? Tudom, az baj, ha más leszól minket, de az nem baj, ha mi 'sznobozunk' stb. Az oviban vagyunk kérem.

A + dologra akarva sem tudnék reagálni, mert nem tudom mi folyik ott. Az ilyen oldalakat nem nekem találták ki (és nem csak azért, mert házas vagyok), normális ember oda nem regisztrál. (saját vélemény)

2021. febr. 8. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!