Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, zavar ha a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavar ha a nőnek nincs diplomája?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy orvos pasival, én pénzügyi területen dolgozom, de nincs diplomám. Úgy érzem, hogy ez őt zavarja, hisz okosabb tőlem és többet is keres. Titeket ez zavar?
2021. febr. 6. 19:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. febr. 6. 22:00
 22/41 anonim ***** válasza:
61%
Nem, túl van értékelve ez a diplomás lét.
2021. febr. 6. 22:21
 23/41 anonim ***** válasza:
17%
Nekem van diplomám, három nyelven beszélek de ezeket sosem vártam el egy nőtől. Számomra a viselkedése sokkal fontosabb. Ha csak a divatról tud beszélni és lerí róla, hogy buta akkor nincs esélye nálam. Amúgyis manapság dobják az ember után a diplomát.
2021. febr. 6. 22:39
 24/41 anonim ***** válasza:
Nem
2021. febr. 6. 23:00
 25/41 anonim ***** válasza:
38%

19

Megint leírtál egy csomó általánosítást. Mindenki fehér vagy mindenki fekete. Nálad más egyéb ki van csukva. Ez nem ténymegállapítás. Ez nem érvelés.

Vannak diplomás és nem diplomás barátaim is. Egyik sem jobb a másiknál. Miért fáj neked, hogy vannak emberek, akik igenis nagyon sok mindent letettek az asztalra és igenis egyetem/doktori nélkül ez soha nem sikerült volna, ugyanis ott gyarapították tudásukat. Gondolom szívsebész helyett simán elmehet az ember lakatoshoz is a te szempontodat figyelembe véve és követve. A magas irodalom meg ördögtől való (!) - de csak azért, mert te nem tudod értelmezni. Nem kell azokat bántani, akik olyan dolgokra hivatottak, amire te képtelen vagy/voltál. Én sem leszek elnök vagy atomfizikus, és? Mindig az irigység. Ha az enyém nem lehet valami, másé sem legyen. Könnyebb lehurrogni, minősíteni a másikat, amit a másik elért, próbálni befeketíteni, mintsem elismerni ugyanaz vagy többet és ballagni boldogan a saját utadon.

2021. febr. 6. 23:05
 26/41 anonim ***** válasza:
Nem zavar, nem számít.
2021. febr. 6. 23:28
 27/41 anonim ***** válasza:

Nekem pasaként nincs diplomám, így tökmindegy, hogy neki van, vagy nincs. :)

Viszont volt bnőm, aki folyton le akart nyomni avval, hogy ő milyen rettenet okos. Ha meg mertem szólalni, le voltam ugatva egyből.

De volt olyan is, aki végtelenül szerény maradt a tudása ellenére is.

2021. febr. 7. 03:07
 28/41 anonim ***** válasza:

25

Nem szemelyeskedtem, nem degradaltalak, velemenyt irtam.. Te se tedd, ha kerhetem.

2021. febr. 7. 07:48
 29/41 anonim ***** válasza:

A tanulok valami nem piacképeset, majd egész életemben ezen pattogok és másokat lenézek azt nem tudom úgy értékelni, hogy valaki letett az asztalra bármit.

Több, beképzelt nővel (bölcsész) randiztan, akik elvoltak szállva azzal, hogy végiglazáztak pár évet, államilag támogatott képzésen és ezért nekik minden jár, mindenki más egy proli stb...

Te beszélsz arról, hogy a "papíros" embernek milyen erkölcsi nívója van, erre első alkalommal személyeskedsz, meg butaságot állítasz....milyen nívó van itt???

Btw tipikus "diplomás" tudatlanság, hogy akinek nem ilyen papírja van, az nem automatikusan szakmunkás...

2021. febr. 7. 07:54
 30/41 anonim ***** válasza:

Na látod, neked sem tetszik. Pont azért írtam egy részét, hogy lásd, nem lehet mindenkit egy kalap alá venni, általánosítani, mint ahogy te tetted a diplomás kollégáiddal. Nem egy újkeletű dolog, hogy magasan iskolázott, sikeres ember közönségesen megnyilvánul meg. Ahogy a nem iskolázott is. Egyszerűen vannak ilyen emberek. De ettől még nem lesz minden tanult ember közönséges, csakmert neked negatív tapasztalataid vannak. Akiket én ismerek pl. nem isznak és kifinomultan beszélnek, folyamatosan tudásra éhezve. Nem szeretik a hülyéskedést, állandóan valamin elmélkednek. Vannak akik meg sem értik őket. Hozzáteszem feleslegesnek érzem, hogy rengeteg szakszót visznek be a köznyelvbe így pl. nem mindenki tudja követni a dolgokat. Persze nekik ez normális, van akiknél pl. tv sincsen, azt se tudom nézett e már valaha. Csakis újság a hírek miatt (megválogatva melyik persze) és könyvek.. rengeteg könyv. És ha kérdezel valamit kapásból tudja melyik könyv melyik oldala... hihetetlen. Arról nem is beszélve, hogy ezek az emberek is könyvet írtak és írnak. Én nem látom, hogy miért lenne ettől egy diplomás rossz.

2021. febr. 7. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!