Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, zavar ha a nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavar ha a nőnek nincs diplomája?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy orvos pasival, én pénzügyi területen dolgozom, de nincs diplomám. Úgy érzem, hogy ez őt zavarja, hisz okosabb tőlem és többet is keres. Titeket ez zavar?
2021. febr. 6. 19:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"És ha kérdezel valamit kapásból tudja melyik könyv melyik oldala... hihetetlen."

Mekkora érték a munkaerő piacon vagy egy párkapcsolatban, vagy bárhol...ne már.

A "nekem nincs tv-m" meg sznobizmus és degradáló. A tv nem egyenlő a szenny tartalommal. Ez csak egy ócska "kiemelem magam a tömegből" mentalitás, mint pl a bortúrázás, regények olvasása (amikor vannak funkcionális, szakmai könyvek is)...

A tudás utáni vágy meg egy alap emberi érték. Mindenkiben megvan, max egyesek nem szociológia, vagy Stephen King könyvekben találják meg azt.

"Vannak akik meg sem értik őket."

Bocs, de a legtöbb ember így gondol magára.

Megint olyanokról beszélsz, ami nem végzettség függvénye, hanem alap emberi érték. Attól, hogy elvégeztél egy szakmát, amit nem 2 hónapos kurzuson oktatnak, nem leszel jobb másnál, nem leszel egyedi.

Nem minden tanult emberre (ami nem egyenlő az olvasottal) értem. Hanem a magát a prolik közül görcsösen kiemelő, egoista "tanult" emberre, akinek csak az önbecsülést, ha van egy kapaszkodója, amivel fentről lenéz másokra.

2021. febr. 7. 10:13
 32/41 anonim ***** válasza:
30-as amit írtál az valami filmből van?
2021. febr. 7. 10:14
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
nem. Csak ő egy bölcsész, és tudjuk, hogy a bölcsészeket nem érti meg senki ezen a világon, mert a lelki működésük eltér az átlagtól, és mivel nem néznek TV-t, az agytekervényeik a társadalmi problémák filozófiai megoldásán tudnak pörögni...
2021. febr. 7. 12:27
 34/41 anonim ***** válasza:
Emberek??? Nem tök mindegy ki mennyit keres? Vagy kinek mi a végzettsége? Elég elszomorító hogy ezek alapján befolyásolható egy párkapcsolat. Most tegyük fel. Van egy nő aki pszichologus és óránként keres 13 ezret és van egy férfi aki meg kukás mondjuk és keres havi 200 ezret. Ha szimpatikusak egymásnak összejönnek és már nincs az hogy a férfinak kell eltartani vagy pénzelni egy nőt. A másik meg az hogy senki nem tehet arról hogy hova születik le. Tehát aki orvos vagy pilóta vagy akármi ennek a képzések ára többi millió 15 millió ft biztos van. Nem sok embernek van annyi pénze. Tehát aki orvos az csak tanul és tanul de az anyagi dolgokat a családja állja hiszen mellette dolgozni sem lehet és a tanulás is 6 vagy 8 év minimum. Tehát nem a végezttség és a pénzkereset határozza meg az embert de sajnos a mai világban ezek alapján is dönt sok ember. Ezért nem jó avgy azért nem jó, meg mirt nem tanult, vagy miért nem keres jól és stb. Egyet tanuljaok meg: Aki dolgozik akár utcaseprő akár bármit csinál azt meg kell becsülni hiszen hozzáad a társadalomnak annyit hogy például a szemetes elviszi a szemtetet ezért nem élünk bűzben a csatornatisztító buvárkodik a sza..os vízben hogy emberek százezreinek a dolgát megkönnyítség és ezek nem keresnek havi 1 milliót havonta de dolgoznak. Ha egy nőnek vagy férfinak azért nem jó ilyen ember mert keveset keres vagy mert olyan szakmában dolgozik ami nem tetszik neki és ezért nem jön össze vele akkor ott már súlyos problémák vannak.
2021. febr. 7. 14:16
 35/41 anonim ***** válasza:
33-as, igazad van. Mindig az élet nagy dolgain filóznak...ezért nem halad a sór a mekiben.
2021. febr. 7. 16:11
 36/41 anonim ***** válasza:
39%

"Nem szeretik a hülyéskedést, állandóan valamin elmélkednek."

Szóval iszonyat unalmas emberek? :D

2021. febr. 7. 21:29
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
#31 A leírtak alapján látom hogy nem a diplomások sorát erősíted. Tudtad, hogy az írásodból látszik, hogy kb. mennyire lehetsz intelligens? Nem és nem! Nem személyeskedés, nekem aztán 12, hogy ki mit csinál. Egyszerűen fáj, hogy totál nem érted, hogy miről van szó. Fárasztó galambbal sakkozni. Neked pedig az fáj, hogy nem vitted sokra. Nem értem, hogy ezt miért akarod a tehetséges embereken 'leverni', de hát ez van. Ostobaságokat írsz, semmi értelme sincsen. Másokat ok nélkül ennyire rühellni nagyon gáz, csakmert több vagy sokkal több tehetségük van. Akkor bezzeg nem panaszkodnál, ha pont az egyikük mentené meg a sz@ros életed. Jah tudom, te is lakatoshoz jársz.
2021. febr. 7. 22:43
 38/41 anonim ***** válasza:
#32 Most őszintén, ha ez számodra oly meglepő, megkérdezhetem, hogy te körülötted akkor milyen emberek élnek/dolgoznak? Vagy ne is akarjam elképzelni?
2021. febr. 7. 22:46
 39/41 anonim ***** válasza:
#36 Hát hogyne! Ami számodra unalmas, az mindenki más számára unalmas ezen a bolygón. Ez így működik, a te megfigyelésed alapján? 😂Mindenki egyforma, mindenki ugyanazt szereti, mindenki ugyanazt olvassa, mindenki ugyanazt nézi. Most meg fogsz lepődni, de nem így van. 😬
2021. febr. 7. 22:52
 40/41 anonim ***** válasza:

37....

Akkor minek válaszolsz, ha unod. Azt hittem minden diplomás egy zseni és képes felmérni az adott helyzetet.

Reál szakra jártam, de nem fejeztem be. Bement 150-200 ember egy terembe, tanár ledarálta az anyagot, majd értsd meg, ahogy tudod...

"csakmert több vagy sokkal több tehetségük van."

És megint kiemeli magát...látjátok, pont erről beszélek. Kevés diplomás van ,aki nem emelné ki magát a prolik közül. De a humán szakos is...🤦 És megint személyeskedik.

Jó, unom.

Ahhoz nem kell tehetség, hogy egy szimplább humán szakon végigseggelj pár évet, vagy nyafogj a zh miatt a neten. Mondom úgy, hogy jártam főaiskolára. Max időbeosztás.

Unom, hogy a többség kiemeli magát, pedig csak egy szakmát végzett el, de egy nyelvvizsgát nem tudtok letenni, pedig elvileg a diplomás az zseni, meg szent.volt munkahelyemen a nagy diplomás ember a feladatot nem tudta ellátni, a programokat nem ismerte, angolul levelezni sem tudott. Én csináltam mindent...nem vagyok különbbek, nem értetek mindenhez, nem lesztek jobb emberek egy papírtól. én sem, ti sem.

+ Menny fel pasiként tinderre, vagy rakd be, hogy a nők érdekelnek és akkor meglátod, hogyan (ku..ul) viselkedik egy elvileg szent, erkölcsös diplomás a rúdon vagy a melleit kirakva.

2021. febr. 8. 07:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!