Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavar ha a nőnek nincs diplomája?
"És ha kérdezel valamit kapásból tudja melyik könyv melyik oldala... hihetetlen."
Mekkora érték a munkaerő piacon vagy egy párkapcsolatban, vagy bárhol...ne már.
A "nekem nincs tv-m" meg sznobizmus és degradáló. A tv nem egyenlő a szenny tartalommal. Ez csak egy ócska "kiemelem magam a tömegből" mentalitás, mint pl a bortúrázás, regények olvasása (amikor vannak funkcionális, szakmai könyvek is)...
A tudás utáni vágy meg egy alap emberi érték. Mindenkiben megvan, max egyesek nem szociológia, vagy Stephen King könyvekben találják meg azt.
"Vannak akik meg sem értik őket."
Bocs, de a legtöbb ember így gondol magára.
Megint olyanokról beszélsz, ami nem végzettség függvénye, hanem alap emberi érték. Attól, hogy elvégeztél egy szakmát, amit nem 2 hónapos kurzuson oktatnak, nem leszel jobb másnál, nem leszel egyedi.
Nem minden tanult emberre (ami nem egyenlő az olvasottal) értem. Hanem a magát a prolik közül görcsösen kiemelő, egoista "tanult" emberre, akinek csak az önbecsülést, ha van egy kapaszkodója, amivel fentről lenéz másokra.
"Nem szeretik a hülyéskedést, állandóan valamin elmélkednek."
Szóval iszonyat unalmas emberek? :D
37....
Akkor minek válaszolsz, ha unod. Azt hittem minden diplomás egy zseni és képes felmérni az adott helyzetet.
Reál szakra jártam, de nem fejeztem be. Bement 150-200 ember egy terembe, tanár ledarálta az anyagot, majd értsd meg, ahogy tudod...
"csakmert több vagy sokkal több tehetségük van."
És megint kiemeli magát...látjátok, pont erről beszélek. Kevés diplomás van ,aki nem emelné ki magát a prolik közül. De a humán szakos is...🤦 És megint személyeskedik.
Jó, unom.
Ahhoz nem kell tehetség, hogy egy szimplább humán szakon végigseggelj pár évet, vagy nyafogj a zh miatt a neten. Mondom úgy, hogy jártam főaiskolára. Max időbeosztás.
Unom, hogy a többség kiemeli magát, pedig csak egy szakmát végzett el, de egy nyelvvizsgát nem tudtok letenni, pedig elvileg a diplomás az zseni, meg szent.volt munkahelyemen a nagy diplomás ember a feladatot nem tudta ellátni, a programokat nem ismerte, angolul levelezni sem tudott. Én csináltam mindent...nem vagyok különbbek, nem értetek mindenhez, nem lesztek jobb emberek egy papírtól. én sem, ti sem.
+ Menny fel pasiként tinderre, vagy rakd be, hogy a nők érdekelnek és akkor meglátod, hogyan (ku..ul) viselkedik egy elvileg szent, erkölcsös diplomás a rúdon vagy a melleit kirakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!