Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavar ha a nőnek nincs diplomája?
#5 1 randi volt eddig? Mert ez a 'ki mivel foglalkozik' téma ott jön fel.
Figyelj, ez teljesen személyfüggő. Van akit igenis érdekel. Van akit pedig semennyire se érdekel. De még olyan is, aki azt hiszi nem számít, de aztán rájön időközben, hogy igenis számít. Az, hogy itt 100 ember leírja a véleményét se visz el picit sem előrébb, mert itt arról fogalma sincsen senkinek, hogy a te randi partnered éppen hová tartozik, mivel senki sem ismeri őt.
Ezek a dolgok kiderülnek, kár aggódni. Még nagyon az elején vagytok (ahogy én levettem), kár filózni ilyeneken.
Egs időben nem zavart, de ma már el sem tudnám képzelni, hogy ne valami komoly végzettségű ember legyen a társam.
Egy diplomás ember nem garancia semmire önmagában, de számomra ez a fajta szellemi nívó egy szükséges feltétel.
13 ahhhaaa ha azt tudnod kéne, ha ennyire művelt vagy, hogy a "szellemi nívó" nem a végzettség kérdése... Lehet valaki nyitott, tájékozott más papírral; és lehet valaki zárt, tudatlan, sok papírral.
Látnád a diplomás ismerőseim milyen jól tudnak beb...szni meg ordibálni az utcán....szellemi nívó. Vicces.
#15 nem a 13-as vagyok, de szerintem gyerekes a viselkedésed. Miért nem lehet szépen elfogadni, hogy mindenki másképp csinálja? Amit írtál pedig az égvilágon semmit sem bizonyít, csak húzzál egy általad kreált hülye párhuzamot az intelligencia és a részeg viselkedés között. Mi köze ez egyiknek a másikhoz? Eddig is nyilvánvaló volt, nem diploma függvénye, hogy valaki ittas állapotban milyen stílusban kommunikál másokkal.
Egyszerűen fogadd el, hogy vannak más emberek, mint te és ne próbáld ráerőltetni senkire a saját igazságodat, ahogy azt mások sem teszik veled. Van akinek igenis fontos, hogy tudományról, festészetről
stb tudjon beszélgetni, filmeket, könyveket tudjon analizálni magas fokon. De az nem azt jelenti, hogy ez a normális, ezt kell mindenkinek tennie, aki ér valamit. Hülyeség. Ezek a dolgok vagy maguktól jönnek, vagy sehogy.
16
Szerintem meg mások, papírok alapján való elítélése gyerekes.
Nem egy diplomás ügyfélszolgálatost, árúfeltöltőt ismerek.
A papír csak egy végzettséget ad és nem kell túlértékelni a hozzá kötött, nem létező nívót.
Dolgoztam diplomásokkal, a legpletykásabb, legrosszindulatúbb emberek voltak, akikkel valaha dolgom volt.ja, meg az adott feladatkört sem tudta ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!