Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Merre jár akinek én kellek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre jár akinek én kellek, vagy aki elfogad, szeret?

Figyelt kérdés

Ennyire nincs értéke a szeretetnek? Nekem nagyon hiányzik, hogy teljes bizalommal lehessek valaki iránt, szerethessem és viszont. Még csak nem is a szexre gondolok.

Sajnos csak szeretetet adhatok, de ez úgy látszik, nem elég. :(

2021. febr. 4. 19:20
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
97%
Nem, sajnos, mindenki csak baszni akar.
2021. febr. 4. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Attól, hogy neked nincs párod, a szerelemnek és szeretetnek ugyanúgy van értéke, csak az ember a számára szimpatikus és vonzó embertől szeretné ezeket, aki ezek szerint nem te vagy.
2021. febr. 4. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Hát kétoldalú a dolog, ha nő vagy, leginkább válogatsz , mert fogadni mernék , hogy sorban állnak a mukik... ha férfi akkor ez van .... szokj hozzá, majd egyszer talán jön valaki aki észrevesz... :(
2021. febr. 4. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
25%
Szeretet része a szeretkezés is. Nem tudom milyen betegséged van, hgoy nem szexelhetsz, de gyanítom, hogy ez csak a vaginálisra korlátozódik. Lehet orálisan, kézzel, test egészével kényeztetni.
2021. febr. 4. 19:39
 5/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ennek semmi értelme, ne agyalj ezen. Egy kapcsolatban ezek lényeges dolgok, de ez alapján nem lehet párt keresni, ez nem a szeretethiány ellensúlyozására való, ez vagy kialakul köztetek, vagy nem. Otthonról ezen gondolkozva nem is fogsz párt találni soha.
2021. febr. 4. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

"Sajnos csak szeretetet adhatok, de ez úgy látszik, nem elég. :("

Faszi vagy és impotens?

2021. febr. 4. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem világos. 6 os nak igaza van
2021. febr. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!