Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt?
Figyelt kérdés
Ismerkedünk 2 hete egy pasival, minden nap beszéltünk, azttán hétvégén eltűnt. Tegnap írtam neki, hogy mi újság vele, azóta se válaszol. Talált mást? Miért nem töröl ki akkor, ha már nem mondja meg?2021. febr. 2. 17:15
2/6 anonim válasza:
még is hogy tudna válaszolni ha otthon van az asszony , max ha kimegy wc-re csakhát az gyanús.
3/6 anonim válasza:
Kivéreztet, hogy fuss utána, és hogy így emelje úgymond az értékét.
Vagy: talált mást/történt vele valami.
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs senkije.
Igen, erre gondoltam, hogy már mással beszél, de ez furcsa akkor is, hogy nem válaszol.
2021. febr. 2. 17:33
5/6 anonim válasza:
Nekem egy csaj akkor volt hétvégén elfoglalt amikor a barátjával volt... :D
6/6 A kérdező kommentje:
De kedves :) az ilyet hagyni kell.
2021. febr. 2. 17:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!