Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mi a legszimpatikusabb/legszexibb KÜLSŐ ÉS BELSŐ tulajdonság egy férfiben?
Külső: ragyogó tekintet
Belső: gondoskodó.
Már régről ismertem a férjem, de sosem jelentett többet mint haver. Ugyanolyan csajozógépnek láttam mint a korunkbelieket. Később amikor elkezdtem jobban megismerni,és kiderült, hogy pl. jótékonysági futást szervezett egy beteg kisgyereknek, vagy rendszeres sétáltató volt a menhelyen, a szívem megdobbant tőle. Egy gondoskodó férfit ismertem meg, aki ha nem is tudja megváltani a világot, de ami tőle tellik az megteszi másokért. Ugyanakkor kihasználni sem lehet az ő jóindulatát, mert nem osztja szét az apróját a kéregetők között. Nekem nagyon tetszik ez benne.
Külső: férfias, sportos alkat
Belső: elvek, amikhez hű mindenáron.
Külső: szép szemek
Belső: empátia
Külső: barna haj- zöld szem kombináció 😍 azonnal szerelem
Belső: ha őszinte és törődik a másikkal
Külső: Legyen jóval nagyobb és izmosabb nálam, hogy biztonságban érezzem magam mellette.
Belső: Legyen megbízható, törődő, figyelmes, kedves, legyen nagyjából egy szinten az intelligenciánk és érdeklődési körünk, jó humorérzék, stb..
Külső: 170-175 kopasz, borostás, széles váll, késsé pocakos :)
Belső: családcentrikus, "örült hülyegyerek" :D
28F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!