Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem írtok?
Igen. A nők is ezt csinálják.
Ghostingnak nevezik. Az ilyennel ne foglalkozz többet, gáz dolog.
Akkor most fordítva is ... ha a férfiak matchelnek egy lánnyal, írnak neki, a lányok miért nem válaszolnak?
Az ördög a részletekben rejlik, mert aki nem válaszol vagy érdektelen, vagy annyi match van nála, hogy csak a legjobbnak ír, oda vissza igaz.... bár leginkább a női oldalon, szóval ha mindig ugyanaz a probléma jön elő akkor a hiba az ön készülékében is van (értem én ez alatt, ha mindig ugyanazt a típusú akárkit húzod jobbra ne csodálkozz)
Én, aki a saját szememmel nézve átlagos srác (aki a női definíció szerinti 'átlagos'-ba nem tartozik bele), szoktam írni, válasz mégis szökőévente jön csak.
Sőt mondok jobbat, ez nem rég esett meg velem a Tinderen.
Volt egy lány, aki bejelölt (még nem volt match, de a 'Kinek tetszel' fül alatt lehet látni a képet kicsiben, elmosódottan, abból ki lehetett indulni). Szóval pörgetem a lányokat, és jön a tényleges kép, amit eddig csak kicsiben és elmosódottan láttam, de tudtam, hogy ő jelölt be. Hát nem annyira volt az esetem így elsőre képek alapján, de kis vacilálás után jobbra húztam, match is lett, és írtam is neki. Úgy voltam vele, hogy megnézem a beszélgetésből mi tud kisülni. Másnap szintén felmentem Tinderre, nézném a beszélgetést, de már a match sincs sehol :D
Ilyenkor szoktam elgondolkozni azon, hogy még az olyan lányoknál is, amikor kicsit azért húzom a számat, még azoknál is nem hogy válasz nem jön, hanem még törlik is a matchet, hogy mi a francnak is vagyok fent ilyen oldalon. Meg a másik kérdés, hogy a fentebbi példához hasonló lányok milyen pasit is keresnek, akikkel hajlandóak szóba állni?
Ja ez velem is megszokott esni, gondolom random huz jobbra.
Most 2 ghostingom van...pedig az egyikkel azert jol dumaltam, de nem reagal, amint megtudta, hogy nem kocsmazom🤮🤦
A masikkal ket hete beszelek minden nap, ment a dolog, de csak ha en vittem, en erdeklodom, o max beszel. Poenbol 1 napig nem irtam...semmi..2 nap...semmi...5 nap....semmi... Gondolom varja, hogy megint csak en erdeklodjek, egy szia hogy vagyot sem irnak. Es ez a pelda baromi gyakor.
Idopazarlas es stressz az egesz...
#33: "Volt egy lány, aki bejelölt (még nem volt match, de a 'Kinek tetszel' fül alatt lehet látni a képet kicsiben, elmosódottan, abból ki lehetett indulni)."
Az mind kamu, azért vannak, hogy rávegyenek a Tinder Gold vásárlására. Nem valódi felhasználók.
Meg van a szuper lájk, annak egy része véletlen, balra akar húzni a csaj, de annyira bántod neki a szemét, hogy nem balra, hanem felfelé húz, kitörölni meg nem tudja, csak ha előfizet.
Biztos vannak ilyen kamu profilok is, de nem hiszem, hogy ez kamu lett volna. Ha én üzemeltetném az oldalt, nem hasonló lányokból csinálnám a kamu profilokat, hanem szebb lányok képeivel, mert azzal nagyobb lenne az esélyem bepalizni olyan srácokat, akik aztán tényleg fizetnek azért a szutyokért. Én így csinálnám, ha a profitmaximalizálást venném szempontnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!