Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért nem írtok?
"Top pasikat nem is húzok jobbra, nem az eseteim. jobban bejönnek az átlagos, egyszerű srácok" :DDD Érdekel a netes társkeresők világa, gyakorin is és máshol is sok cikket, kommentet olvasgattam a témában és mindenhol, minden nő azt írja hogy az átlagos kedves férfiakra utazik. Miközben a tudományos kutatások bizonyítják hogy a férfiak 20%-a kapja az összes like 80%-át szóval valahol elcsúszás van a valóságban :D
Na mindegy kérdésre válaszolva sok férfi csinálja azt hogy minden nőt jobbra húz kb és a matchekből válogat. Ezt nem csináltam de olyan velem is volt, hogy, hogy nem néztem meg elsőre jól a profilt és másodjára nem volt szimpatikus és nem tetszett annyira, vagy valakivel jól alakult a beszélgetés, közben bejött egy match és mással nem akartam mással is elkezdeni, vagy épp ki voltam égve benne és nem írtam rá mert úgyse válaszolna, iylenek.
25/F
‘ Elég hülye lehetsz ha azthiszed hogy egy alfa majd pitizni meg csicskulni fog egy több szinttel alatta lévő tucatnőnek‘
ha akkora nagy alfa, akkor miert is huzna jobbra egy ‘tobb szinttel alatta levo tucatnot’?! van epp eleg fullos no, egy fullos pasi, nincs raszorulva, h a neki nem tetszoket lajkolja. megint el vagy tevedve az incel-beta-alfa stb vilagaban.
"ha akkora nagy alfa, akkor miert is huzna jobbra egy ‘tobb szinttel alatta levo tucatnot’?! van epp eleg fullos no, egy fullos pasi, nincs raszorulva, h a neki nem tetszoket lajkolja. megint el vagy tevedve az incel-beta-alfa stb vilagaban"
Igazából te vagy eltévedve nagyon a férfiak működését illetően, mert magadból, a női működésből indulsz ki.
Egy férfi, akár alfa, akár béta, a nők 60-70 százalékát simán dughatónak tartja.
Tehát egy 8-9/10es alfa férfi, ha csak dugni akar, simán leszopat/megdug egy 10/5-6os nőt is - az egy másik dolog, hogy barátnőnek már a 10/8 és afeletti csajokat választja.
Ez az, amit ti képtelenek vagytok felfogni, aztán megy a rinya, hogy szemét férfiak :D
Nem szemetek, ők így működnek, van egy atomfullos csajuk állandóra, mellette meg kefélgetnek jobbra-balra, átlagos nőket is, csak eszükben sincs velük semmi többet kezdeni.
Ezt értitek ti félre, és azt hiszitek, hogyha egyszer-kétszer egy nagyon fullos pasi hajlandó volt ürítőnek használni, akkor már hosszú távra is érdemelnétek ilyen pasit.
hat nekem aztan mindegy, mert engem a hanyinger kerulget amugyis az ilyen ‘alfaktol’ vagy magukat alfaknak gondolkotol es eleve nem is szoktam oket jobbra huzni, pont ezert, mert tudom, h mindenkit megdughatnak - es meg is dugnak. tehat ne alatalanosits, enegm biztosan nem hasznal ‘uritotartalynak’ egy ilyen se.
ettol meg ez egy okadek, gusztustalan viselkesdes, hiaba istenited mint valami szentet, hogy olyan nokhoz jut hozza, amikrol te almodni se mersz. nehogymar a ‘tucatno’ hibaja legyen meg o legyen elhordva mindenfele ontelt pcsanak, ha egy ilyen nagy ‘alfa‘ annyira nem bir a farkaval, hogy mindenkibe bele kell tennie. az ilyen ferfiakat nem
lehet komolyan venni, nehogymar ugy csinaljunk, mintha ez normalis viselkedes lenne, mert ‘nekik ez jar’ lol.
Csajok, miért nem írtok, ha mondjuk fél napig nem írok, mert más dolgom van? Összedől a világ? Eljön a soros és megesz ebédre, ha netán te is írnál?
Csajok, miért nem tesztek bele semmit az ismerkedésbe? Miért nem viszitek magatoktól a beszélgetést és miért várjátok el, hogy csak a pasi érdeklődjön?
Csajok, miért nem lehet egy normális elutasítást megfogalmazni, ha írok?
tessék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!