Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért nem írtok?

Figyelt kérdés
Tinderen matcheltek a lánnyal, akkor miért nem írtok rá? Vagy ha netán a csaj ír rád előbb, akkor miért nem válaszoltok?
2021. febr. 1. 21:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
89%

#8: Nem kell, hogy ismerjelek hozzá.

1. Statisztikák bizonyítják, a legnagyobb amerikai társkereső tanulmányával kezdődött, hogy a nők a férfiak felső 20%-át értékelték átlagosnak és átlag felettinek, míg a férfiak normál matematikai eloszlás szerint értékelték a nőket. Ez azóta MINDEN létező társkereső platformon bizonyítást nyert. Tinderen is a nők a férfiak maximum 5-30%-át húzzák jobbra.

2. Már az gyanús, hogy nem írnak rád a férfiak, akikkel matchelsz (arról árulkodik, hogy nők körében népszerű férfiakról van szó), de azzal végképp bebizonyosodott, hogy nők körében népszerű férfiakról van szó, hogy még akkor sem válaszolnak, ha TE írsz rájuk.

2021. febr. 1. 22:38
 12/37 anonim ***** válasza:
72%

#10: Senki sem bántott meg senkit. Szimplán annyira tipikus a szinted és a stílusod, meg az, amit itt páran lenyomtok. Milyen választ vársz, de komolyan? Hogy a pasik gonoszak, mert rád, mint egy kis hercegnőre nem írnak rád? Na, ne már.

Nőj fel. Nem véletlen, hogy nem találtál egy értelmes pasit magad mellé.

2021. febr. 1. 22:58
 13/37 anonim ***** válasza:
13%
ez a válaszoló aki itt válaszolgat elég frusztrált lehet... Nemis ismered mégis te teljesen biztos vagy benne hogy neki az átlagos pasi a top pasikat jelenti :D amerikai társkereső tanulmány, ez aranyos. Minden ilyen kérdésnél leállsz veszekedni, mert nembirod felfogni h nem mindenki a top pasikat akarja, és most figyelj vannak olyanok akiknek egyáltalán bese jönnek az ilyenek. Meg nemis értem hogy mit akarsz ezzel hogy ezen pattogsz folyton.
2021. febr. 1. 23:03
 14/37 A kérdező kommentje:
Te se egy nőt :)
2021. febr. 1. 23:03
 15/37 A kérdező kommentje:
Ugye? :D minden ilyen kérdésnél ott van :D és kielemez, és mondja mondja :D nagyon frusztrált, nagyon sokan elutasíthatták már :D egyébként ez csak egy kérdés volt, nem írtam, hogy rám nem írnak :D mert írnak.. van aki nem, de ez a top csajokkal is előfordul :D
2021. febr. 1. 23:06
 16/37 anonim ***** válasza:
88%

Gyakorlatilag ott tartunk ebben a kategóriában, hogyha egy férfi bármit ír, akkor ő frusztrált meg gáz. Itt a kérdező az, aki nem bír felszedni neki megfelelő embereket, de BIZTOOOOS, hogy nem vele van gond, hanem a férfiakkal. Ja.

Nem, attól senki sem frusztrált, hogy közli valakivel, hogy esetleg vele van a gond.

És valóban, én sem találok egy értelmes nőt sem, ezért vagyok kettővel inkább szexkapcsolatban. Nem igazán értem, hogyha neked van gondod, akkor miért rólam van szó?

Mutassátok már, melyik minden ilyen kérdésnél vagyok ott. Ma pl. este jöttem csak fel.

Tényleg elég beteg, hogy egymást hitegetitek, hogy ti milyen királyok vagytok és aki nem esik tőletek hasra, neadjisten' közli, hogy valami talán nálatok nem stimmel, az milyen rossz. Őszintén: Akkor minek írtok ki kérdéseket? Minek jöttök fel? Nem lenne egyszerűbb magatoknak megválaszolni mindent?

2021. febr. 2. 00:47
 17/37 anonim ***** válasza:
13%
jaj de kiforgatod már :D itt nem azon van a hangsúly hogy ki írja, felőlem akár írhatná nő is, hanem az hogy mit. itt irogatod h biztos azért van mert túl jó paliknak ír és ezt az egészet totál lekezelő stílusban. Mintha afelé irányulna megint az egész, hogy rosszul érezze magát amiért annak írogat aki bejön neki. Lehet ez top pasi vagy tök átlagos. Olyannak úgysem fog akihez nem vonzódik úgyhogy ezen fölösleges is fennakadni az ehhez hasonló kérdéseknél. Az utolsó bekezdésed meg nemis értem h jön most ide de abból is árad a frusztáltság.
2021. febr. 2. 01:13
 18/37 anonim ***** válasza:
81%

Itt azért kár kérdéseket feltenni, mert egyeseket nem is érdekelnek a válaszok és képtelenek elviselni bárminemű kritikát.

Nem, nem vagyok nőgyűlölő lúzer incel. Volt több barátnőm, vannak lány barátaim és ismétlem, most is van 2 szexkapcsolatom. Nem hiszem, hogy ez a nőgyűlölő lúzer incel definíciója.

És nem, a világ nem úgy működik, hogyha valakivel nem értünk egyet, akkor dobunk rá pár random jelzőt és örülünk a fejünknek. Mármint, általános iskola után nem így működik.

Fröcsögés sem történt. A válaszadás nem fröcsögés. Ti kezdtetek el fröcsögni, miközben értelmes választ nem is adtatok a kérdésre.

Azt sem írtam, hogy minden nő igénye az egekben van. Egyes nőké ott van, másoké nem. Pont úgy, ahogy egyes férfiaké ott van, másoké nem. Ha valakinek rendszeresen nem írnak vissza, akkor rosszul lövi be a kategóriáját. (Egyébként, nevetséges, hogy férfi is írt már ki hasonló kérdést, ott a nők egyöntetűen megmondták, hogy igeeen, nagyok az elvárásai az adott férfinek, kicsit el is szidták és felpontozták egymást. Most, hogy egy nőnél történik ez, hirtelen megy a dedós hiszti.)

A szegény, csúnya, buta, csóró férfi dolgot sem értem. Szegény nem vagyok, átlagosan élek, szinte pont az átlag bruttót keresem. Csúnya sem vagyok, akkor nem lett volna barátnőm/szexkapcsolatom. Buta sem vagyok, csinálom az egyetemet. Csóró... A szegény mögé, minek kellett még a csórót is beírni? :D

Persze, hogy annak írogat, aki bejön neki. Nincs ezzel semmi gond. A gondja azzal van, hogy nem válaszolnak neki. Erre meg ez a legegyszerűbb és leglogikusabb válasz. Mit kellett volna írnom? Hogy írjon még jobb pasikra, azok majd biztos visszaírnak? Ilyen az, amikor valakibe beleáll az ember, de át sem gondolja, hogy milyen környezetben állt bele.

Az meg, hogy árad belőlem a frusztráltság... Ja, néha elég frusztráló, amikor feljön az ember, hogy segítsen, aztán teljesen másnak állítják be mások, akiknek az életében valami nagyon nincs rendben. Szerinted normális, hogy lazán mások fejéhez dobálsz random jelzőket úgy, hogy nem is ismered az illetőt? Ne haragudj, de ezért minek kell feljönni az oldalra?

2021. febr. 2. 01:30
 19/37 anonim ***** válasza:
79%

Fiuk mindenkit jobbra huznak, es naluk a match azt jelenti, hogy megnezik jobban, mi kerult horogra.

En se vagtam egybol.

2021. febr. 2. 04:29
 20/37 anonim ***** válasza:
85%

Mi mindenkit jobbra húzunk, és utána a match-ek közül válogatunk.

Nyilván először azokra írunk rá, akik tényleg vonzóak, aztán ha azok nem jönnek össze, akkor egy dugás erejéig talán ráfanyalodunk a maradékra is - a nagyon rondákat kivéve.

2021. febr. 2. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!